Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM BEACH RESORT


Descriere

Localizare: Hotel Bodrum Beach Resort este situat în districtul popular de Bodrum și Gumbet are o plajă privată cu nisip la doar 100 de metri distanță.
Centrul orașului Gumbet unde există baruri și viața de noapte plin de viață, se află la doar 750 de metri distanță. Aeroportul Milas-Bodrum este la 35 km de Bodrum Beach Resort.
Facilitati hotel: Proprietatea include o piscină în aer liber opțiuni pool, restaurant, 3 baruri, piscina exterioara, tobogan acvatic, medic, coafor, lant magazine, spalatorie, curatatorie chimica. Dining includ un bufet, restaurant à la carte, care servește preparate din bucătăria turcească și internațională. Oaspeții pot lua masa în interior sau în aer liber.
Facilitati camere: Camerele elegante de la Bodrum Beach Resort sunt decorate cu gust, cu mobilier modern. Fiecare are un minibar și un televizor LCD cu canale prin satelit, cada, foehn, aer conditionat, telefon, seif, balcon, curatenie in camera zilnic, schimbarea lenjeriei de 3 ori/sapatamana.
Relaxare(Gratuit): sala de fitness, tenis de masa (garantie), darts.
Contra cost: internet-cafe, internet WiFi (in lobby).

Website hotel: http://bodrumbeachresort.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.