Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURUM SPA & BEACH RESORT

Descriere

Localizare: Hotel Aurum Spa & Beach Resort este situat la doar 250 de metri de zona de plaja privata, ofera piscina in aer liber, baie turceasca, sauna si centru de fitness. Receptia cu program nonstop si accesul gratuit la Wi-Fi sunt disponibile la acest hotel.
Facilitati hotel: Hotel dispune de facilitati precum spectacole de noapte, centru de fitness, tenis, Dart, tenis, baschet , volei pe plajă, sauna, parcare, SPA Center, masaj, internet Caffee, sala de Jocuri, biliard, seif , baby Sitter, shoping Center, spălătorie, curățătorie chimică, doctor, sporturi nautice.
Facilitati camere: Hotel Aurum Spa & Beach Resort este format din 172 camere Club, 154 camere familiale, 2 camere cu handicap.Toate camerele au balcon, aer condiționat individual, parchet, tv, telefon, seif, minibar, uscator de par.
Tipuri camere:
Club Room - hotelul dispune de un numar de 194 Club Room,(22-28 mp). Toate camerele au pat matrimonial sau twin si capacitatea camerei poate fi de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
Club Family Room - hotelul dispune de un numar de 108 Club Family Room. Toate camerele au 2 dormitoare separate prin usa si capacitatea camerei poate fi de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
Facilitati copiii: Mini club (4-12 Age) - loc de joaca pentru copii - cina / bufet - Mini Disco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.