Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURUM MOON HOLIDAY RESORT

Descriere

Localizare: Hotel Aurum Moon Holiday Resort se află situat la 70 km de aeroportul Bodrum, la 125 km de aeroportul Izmir, la 5 km de centrul orasului Didim, pe malul marii.
Facilitati hotel: Oferă o zonă de plajă privată, un teren de tenis, un centru de fitness şi o piscină în aer liber. Oaspetii au la dispozitie WiFi gratuit şi o recepţie cu program nonstop.
Hotelul oferă un serviciu all inclusive, oaspetii având la dispozitie bufete de mic dejun, prânz și cină servite la restaurantul proprietătii.
Facilitati camere: Toate camerele au aer condiţionat, zonă de relaxare, minibar si balcon. Băile private sunt dotate cu duş sau cadă şi uscător de păr. De asemenea, oaspetii se pot bucura de vedere la grădină.
Hotelul are 2 corpuri principale cu 6 si 7 nivele, Block 1 si Block 2, si o cladire Club cu 2 nivele:
- 234 main building room (max. 2+1 pers., 28-33 m2);
- 98 club room cu o camera (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 28-33 m2);
- 46 club family room cu doua camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 30 m2);
- 50 club junior suite cu doua camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 29-41 m2);
- 16 club junior suite cu trei camere (living, 2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 58 m2).
Facilitati de agrement: Oaspeţii se pot relaxa la saună sau la hamam. La proprietate sunt disponibile servicii de închirieri de biciclete şi autoturisme. Copiii se pot juca în siguranţă la locul de joacă sau se pot distra la clubul pentru copii.
Facilitati plaja: Proprie, nisip. Ponton. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.