Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURUM EXCLUSIVE CLUB MARMARA

Descriere

Localizare:
Hotelul Aurum Excusive Club se afla intr-un mic golf de pe malul Marii Egee, inconjurat de verdeata si pune la dispozitie turistilor plaja privata, piscina exterioara si ponton din lemn. Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 47 km de hotel.
Facilitati hotel:
Restaurantul ofera posibilitatea de a servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet. Sunt incluse bauturi locale si de import. Exista, de asemenea, 2 restaurante a la carte care ofera preparate italienesti si din fructe de mare.
Turistii pot juca tenis de masa, biliard ori minigolf sau pot face canotaj si tir cu arcul. Pentru divertisment, au la dispozitie un club de noapte.
Accesul la conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby. Include parcare privata gratuita, facilitati sportive si loc de joaca pentru copii.
Facilitati camere:
Camerele sunt amplasate in corpuri cu 2 etaje localizate prin padurea ce inconjoara resortul, si includ TV prin satelit, mini bar, balcon. Baia este dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.