Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Aquasis De Luxe Resort & Spa este situat la 3 km de orașul Didim, la 30 m de plaja. Este notabil pentru apropierea sa de toate locurile istorice și culturale. Templul lui Apollo, orașul antic Efes, Priene, Milet, Heraclit sunt la 2 km distanță.
Hotel nou deschis in 2016.
Facilitati camere:
camere deluxe:
- sunt camere situate în clădirea principală, camerele cu 1 pat dublu, 1 pat de o persoană, băi personalizate, mini-bar, 32 inch TV LED, TV prin satelit, muzica, conexiune la internet și telefon, aer condiționat VRF, seif, parchet, duș, WC, oglindă, uscător de păr și facilitati de cafea si ceai sunt de asemenea disponibile. Cu vederi uimitoare oferă o combinație de decor modern și clasic.
de luxe junior suite:
- sunt camere situate în clădirea principală, toate suite junior cu vedere la piscină si la mare, oferă o zonă de living mare, 1 pat dublu confortabil, 1 pat de o persoană, canapea și zonă de relaxare, minibar, 40 inch TV LCD și sistem de sunet facilități personalizate de baie, canale prin satelit, canale de muzica, conexiune la internet si telefon, aer conditionat, seif, parchet și pardoseli ceramice, oglindă, uscător de păr și facilitati de cafea si ceai.
de luxe executive suite:
- sunt camere formate din zona de living impreuna cu terasa la soare ofera vedere spre mare cu 1 dormitor, este ideală și confortabilă, au 1 living, 2 bai si 1 jacuzzi, minibar, 1 TV LCD 40 inch, 46 inch sistem LCD tv.sound, toaletă proiectat la comandă, canale prin satelit, canale de muzica, conexiune la internet si telefon, aer condiționat VRF, seif, parchet si podele ceramice, oglindă, uscător de păr și facilitati de cafea si ceai.
sunset terrace room:
- sunt camere cu terasa în grădină și foarte aproape de plaja. Toate camerele au vedere la mare și o terasă, sezlonguri pe terasa si oferă o vacanță liniștită. Au mini bar, 32-inch LCD TV, facilități de baie personalizat, canale prin satelit, canale de muzica, conexiune la internet si telefon, aer condiționat VRF, seif, parchet și podele ceramice, oglindă, uscător de păr și facilitati de cafea si ceai.
de luxe lake rooms:
- sunt camere situate lângă piscină, în grădină și oferă o vacanță privilegiată. Ele au 1 pat dublu, 1 pat de o persoană, bai personalizate, mini-bar, 32-inch LED TV, TV prin satelit, muzica, conexiune la internet si telefon, aer condiționat VRF, gresie ceramica, seif, duș, WC, oglindă , uscător de păr și facilitati de cafea si ceai.
de luxe family lakehouses 1+1:
- sunt camere ideale pentru familii, o zonă de living confortabilă, au 2 dormitoare, si 2 TV Led de 32 inch, minibar, toaletă proiectat la comandă, canale prin satelit, canale muzică, conexiune la internet si telefon, aer condiționat VRF, seif, pardoseli ceramice, oglindă, uscător de păr și gratuit cafea ceai tava este disponibil.
de luxe family lakehouse 2 + 1:
- sunt camere ideale pentru familii, au o zonă de living confortabilă, au 2 dormitoare, 1 living, 2 bai si 2 TV Led de 32 inch, 1 unitate 42 inch LED TV, mini-bar, baie conceputa personalizat, canale prin satelit, canale de muzică, conexiune la internet și telefon, aer condiționat VRF, seif, pardoseli ceramice, oglindă, uscător de păr și gratuit cafea ceai tava este disponibil.
villas superior:
- sunt camere destinate pentru familiile mari și grup de prieteni.Oferă o zonă de zi separată, 3 dormitoare, 1 living, 3 bai si 1 LED TV de 50-inch și 3 unități de 42 inch LED TV, toaletă personalizat-proiectat, canale prin satelit, canale muzică, conexiune la internet și telefon, aer condiționat VRF, seif, parchet si podele ceramice, cadă, WC, oglindă, uscător de păr și facilitati cafea si ceai este disponibil. Orice fel de atenție la detalii, serviciu de curatenie privat, serviciu privat majordom, a'la carte Restaurant prioritar în rezervării și servicii, piscină privată.
Piscine: piscina principala 4500 mp, Lake Piscină 5.000sqm, piscina pentru copii, aquapark Crash Eddie pentru copii, adulți Waterpark cu 9 tobogane. Piscină interioară 300 m2
Facilitati de agrement:
Spectacole de seară, activități zilnice, discoteca, karaoke, sală de jocuri, concursuri, step aerobic, diferite jocuri de biliard, spectacole muzicale, spectacole interactive și jocuri, nopti turcesti ce prezinta dansuri orientale și populare și în fiecare seară programe de muzică live.
Activități sportive: 4 terenuri de tenis (proiector și pardoseli Tartan), Teren de fotbal, teren de baschet, teren de volei.
Sporturi de apa: lecții de scufundări, schi nautic, jet ski, parasailing, banane, sporturi nautice motorizate
Jocuri & Divertisment: jocuri Diverse simulare, Playstation, Sonic Sega All-Stars Racing, Air Hockey, Operations Ghost, Transformers Human, Billard, Sonic Basketball.
SPA & Wellness: intre orele 09:00 - 21:00 oxigen Turkey, care este situat în spa hotelului nostru în sufletul și trupul tău pentru placerea de a experimenta. Baie turcească, saună, baie de aburi, terapie cu pietre calde si reci, tipurile de masaj internaționale, dușuri de aventură, piscină interioară, tratamente corporale orientale, cavitatie, program de frecvență slăbire radio, unități de masaj VIP, de îngrijire a pielii, programe de detoxifiere, programe anti-îmbătrânire , 2.000 mt mp.
Neverland Kids Club instalat pe 2000 mp suprafață, 500 mp spațiu interior pentru odihna si centru de activitate, spectacole pentru copii, mini disco; Crash & Eddie Ice Age parc acvatic tematice, piscina pentru copii, 250 mp sala de jocuri. (04- 08) (09-14) grupe de vârstă separat pentru distracție și activități de educație, bufet pentru copii și scaune înalte în restaurant.
Doctor&Nurse: medici si asistente medicale Servicii: 24 de ore
Poseidon Beach: Plajă privată cu nisip, dig privat, terase la soare și o mare curată
Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Website hotel: http://aquasis.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie