Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIA SARAY BEACH HOTEL

   Saray Mah Ataturk Caddesi No 151, 07111 Alanya, Turcia, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
834 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Xperia Saray Beach se afla intr-o zona linistita a strazii si plajei Cleopatra din Alanya, la 120 km distanta de Aeroportul International Antalya si la 600 m de Muzeul Alanya si biroul de informatii turistice. Hotelul a fost renovat in anul 2009.
Plaja: Plaja cu nisip fin este in apropierea hotelului si este una din cele mai cunoscute plaje din Turcia. Sezlongurile, umbrelele si saltelele de plaja sunt gratuite.
Facilitati camere: Hotelul detine 69 camere standard dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, telefon direct, TV satelit, minibar si seif (contra cost), aer conditionat individual, internet, balcon cu vedere la plaja sau la Castelul Alanya.
Facilitati hotel: Hotelul dispunde de restaurant interior cu terasa, restaurant a la carte, bar la piscina si bar la plaja, bar in lobby, internet, servicii de spalatorie si curatatorie,doctor la cerere, centru de masaj, receptie 24 h, room–service, schimb valutar, parcare, inchirieri masini, magazin de suveniruri.
Sport si agrement: Tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, basket,darts, sporturi acvatice precum ski acvatic, jet ski, banana, barca cu motor, hidrobicicleta. Animatie cu muzica live in seara turceasca o data pe saptamana.
Piscina: Hotelul are piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite.
Facilitati pentru copii: Sectiune speciala in piscina exterioara a hotelului si loc de joaca special amenajat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie