Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE GOLD HOTEL & SPA

Descriere

Hotelul White Gold este la doar 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Alanya şi la 60 km de cascada din Manavgat. Aeroportul din Antalya este la 2,5 ore de mers cu maşina.
Plaja: plaja propie, nisip/pietris.Bar pe plaja-gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele-gratuit.Prosoape de plaja-nu.
Facilitati hotel: Aflat chiar pe malul mării, hotelul White Gold are o piscină în aer liber, o zonă de plajă privată şi facilităţi spa, restaurant, 4 baruri, piscina interioara, tobogan, centru Spa, frizerie, lant de magazine, spalatorie, sala de conferinte.
Facilitati camere:dus foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa se suplimenteaza zilnic - contra cost), seif (contra cost), pardoseala - mocheta, balcon curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei: de 2 ori/saptamana. Internet wireless: gratis
Dotari generale: restaurantul principal, 4 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, tobogan, cabinet medical, centru SPA, frizerie, lant de magazine, spalatorie, sala de conferinte (130 persoane).
Facilitati restaurant: Hotelul White Gold serveşte mic dejun, prânz şi cină tip bufet. Restaurantul oferă preparate tradiţionale şi internaţionale. Barul asigură băuturi răcoritoare.
Plaja si piscina: Oaspeţii beneficiază de umbrele de soare şi şezlonguri gratuite atât în zona piscinei, cât şi pe plajă. Facilităţile spa includ o baie turcească, o saună şi o sală de fitness. De asemenea, se oferă servicii de masaj. Există şi o piscină interioară.
Relaxare: baie turceasca, sauna, baie de aburi, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, biliard, program animatie, muzica live, discoteca, internet wireless.
Contra cost: masaj, sporturi acvatice.
Copiii: bufet, piscina, tobogan, mini club (4-12 ani) , carucior (gratuit), bona (contra cost).

Website hotel: http://www.whitegoldhotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.