Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE CITY RESORT HOTEL

   Fugla Mevkii Avsallar, 07410 Avsallar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
909 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 10.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul White City Resort & Spa este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya si la 25 km de orasul Alanya, pe malul marii.Hotelul White City Resort & Spa 5* a fost construit în anul 2013 si are o suprafata totala de 3000 mp.
Facilitati hotel: Hotelul White City Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai restaurant principal, restaurant a la carte (otoman - cu rezervare, contra cost), 5 baruri, piscina exterioara, 2 tobogane, medic la solicitare, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica si sala de conferinta (400 persoane).
Gratuit: Baie turceasca, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, tenis de masa, darts, program de animatie si internet Wi-Fi (în lobby).
Contra cost: Masaj, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, biliard, discoteca, sporturi nautice si internet-cafe.Copii: piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si mini disco.
Plaja proprie, nisip/pietris. Bar la plaja: bauturi racoritoare - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - garantie.
Facilitati camere: Hotelul White City Resort & Spa 5* este compus dintr-o cladire cu 6 nivele:
- 171 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 26 mp);
- 12 family room cu o camera (max. 4 pers., 34 mp).
- 13 apartamente cu 2 camere family room (2 dormitoare unite prin usa, max. 4+1 pers., 56 mp);
- 2 suite room cu o camera (max. 2+1 pers., 30 mp).
Camerele sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (apa în ziua check-in-lui, gratuit), seif (contra cost), pardoseala - parchet laminat, balcon, room service (24 ore, contra cost) si internet Wi-Fi (gratuit). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.
Activități: Sauna, sala de fitness, sala de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, piscină în aer liber (deschisă în sezon), piscină interioară (deschisă în sezon)
Servicii: Room service, spălătorie, curățătorie chimică, bărbier / salon de frumusețe, serviciu de călcătorie, schimb valutar, magazin de suveniruri / cadouri, închirieri auto, birou de turism, fax / copiator, personal de divertisment, club de noapte / DJ, serviciu de transfer (contra cost), facilități de sporturi nautice pe site-ul, aeroport (contra cost)
Internet: Gratuit! WiFi este disponibil în toate zonele și este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie