Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WATER SIDE RESORT & SPA

   Titreyengol Mevkii Side, 07330 Side, Turcia, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: deschis in 2015 este situat la 250 m de plaja, la 2 km de centul comercial din Titreyengol, la 80 km de centrul Antalyei si la 70 km de aeroport.
Facilitati hotel: piscina exterioara (cu 4 tobogane), centru de echitatie, teren de fotbal, teren de tenis, biliard, volei pe plaja, darts, mini golf, aerobic, centru SPA, sauna, sala fitness, masaj, baie turceasca, acces internet Wi-Fi, rent a car, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, mini club, cinema, echipa de animatie, restaurant principal, 3 restaurante A la Carte (cu specific: otoman, italian si pescaresc), restaurant pentru copii, lobby, receptie, lift, baruri, cafenele, magazine; prosoapele de plaja, sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit, sporturi nautice (contra cost), exista shuttle bus gratuit pentru transport de la / pana la plaja pe toata durata zilei.
Facilitati camere: 374 camere (duble standard si family room) dispuse intr-o cladire principala cu 7 etaje; dotate cu: TV - LCD, minibar, telefon, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par, seif, aer conditionat, balcon, pardoseala din parchet.
-family room sunt compuse din 2 camere duble cu usa interconectoare sau sub forma de duplex (2 etaje).
Servicii cu plata: centru SPA, masaj, peeling, doctor, serviciu de spalatorie si calcatorie, biliard, sauna, rent a car, restaurantele A la Carte, bauturi premium importate, vinuri speciale, cocktail-uri, bauturi de lux, bauturi imbuteliate, room service, baby sitting, salon de coafura, telefon, fax, jocuri pe calculator, centru comercial, sporturile nautice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie