Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOYAGE SORGUN

Descriere

Localizare: Hotelul Voyage Sorgun se află la 75 km de centrul Antalyei, 65 km până la aeroportul internaţional şi la 3 km de Manavgat-Side. Hotelul se întinde pe o suprafaţă de 87 000 mp şi este înconjurat de spaţii verzi şi păduri de pini, fiind alegerea ideală atât pentru cupluri cât şi pentru familii.
Facilităţi camere: Hotelul deţine 195 camere standard, 22 camere family, 4 apartamente, 65 bungalow-uri Holiday Village, 458 camere standard bungalow, 18 camere family bungalow. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duş, uscător de păr, aer condiţionat centralizat, TV LCD, telefon, minibar (băuturi răcoritoare la sosire- apa se suplimentează zilnic gratis), seif, balcon, mochetă sau parchet. Hotelul dispune şi de camere pentru persoanele cu dizabilităţi.
Facilităţi hotel: Hotelul dispune de un restaurant principal care deţine terasă, un restaurant pentru adulţii peste 16 ani şi 8 restaurante a la carte: Teppanyaki (japonez), China (chinezesc), Voyagelli (Italian), Café de Paris (francez), Ela Ela (grecesc), Mermaid (pescăresc), Kebabistan (turcesc), o patiserie şi o multitudine de baruri pe toată întinderea complexului. Alte facilităţi ale hotelului: internet wireless, centru comercial, închirieri maşini, doctor la cerere, seif, sală de jocuri. Au loc şi activităţi ecologice în pădurea Sorgun iar oaspeţii acestui hotel sunt bineveniţi să participe la aceste acţiuni.
Facilitati sport şi agrement: Centru Spa şi de tratament, baia turcească vă oferă o experienţă de neuitat, cu ajutorul personalului specializat iar centrul fitness va va menţine în formă. Sporturile care le puteţi practica în cadrul acestui hotel sunt: tenis, volei pe plajă, sporturi acvatice, mini golf, mini fotbal, darts, boccia, canoe, surf, catamaran, banana, parasailing, jet ski, scufundări. Echipa de animaţie va ofera activităţi la piscină pe timpul zilei iar seara au loc spectacole în amfiteatru sau spectacole de muzică live.
Facilitati piscina: Hotelul are 4 piscine exterioare, o piscină interioară şi o piscină de relaxare aflată în mijlocul pădurii de pini. Şezlongurile şi umbrelele de soare sunt gratuite.
Facilităţi pentru copii: Serviciu de baby-sitting, un mini-club cu personal calificat vorbitor de mai multe limbi străine unde copii se pot juca şi mânca separat de părinţi, 2 piscine, loc de joacă special amenajat, cameră de somn, cameră cu televizor, îngheţată, mini discotecă şi mini-cinema, aqua park cu 4 tobogane şi facilităţi pentru nou născuţi.
Facilitati plaja: Hotelul se află pe plaja privată cu nisip şi pietriş, premiată cu Blue Flag şi cu o lungime de 350 m. Pe plajă se gaseşte şi un stand de băuturi şi fructe proaspete. Şezlongurile şi umbrelele de soare sunt gratuite.

Website hotel: http://www.voyagehotel.com/Voyage-Sorgun-EN

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.