Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VON RESORT GOLDEN COAST

Descriere

Von Resort Golden Coast este aflat pe malul mării pe coasta mediteraneană, acest hotel oferă o plajă lungă cu nisip, privată. Aeroportul Antalya este la 55 km.
Facilitati hotel: Proprietatea include 2 piscine în aer liber, un centru spa şi un parc acvatic cu 3 piscine şi tobogane cu apă.Centrul spa include un centru de fitness bine echipat şi o piscină interioară. Pentru relaxare centrul spa include, de asemenea, o baie turcească şi saună. Golden Coast Resort Hotel & Spa oferă parcare privată gratuită.
Facilitati camere: Camerele de la Von Resort Golden Coast sunt mochetate şi oferă aer condiţionat. Au mobilier confortabil şi TV. Unele camere au, de asemenea, balcon cu vedere la grădină, la piscină sau la mare.
Hotelul dispune de 580 camere concepute confortabile, la dispoziția dumneavoastră, inclusiv 4 camere cu handicap.
Standart room (364) : o camera cu pat frenchbed și Single-ul contine: baie / WC, uscător de păr, TV satelit telefon cu sistem, mini bar (extra), Seif (extra, cu deposite), covor pe podea, aer conditionat Central (perioadă limitată de timp).
Balcony Family room (173) : O cameră mare, separate cu partiție. O Frenchbed și un pat supraetajat pentru doi copii.
Family Suite (24) : format din două camere separate, cu ușa. Dormitorul are un dormitor frenchbed și alte conține două paturi de o persoană și are același echipament ca o cameră standard. Facilitati restaurant: Restaurantul principal oferă preparate delicioase în stil bufet, iar restaurantul à la carte serveşte fructe de mare şi preparate din bucătăria turcească şi italiană. Hotelul are 7 baruri care servesc o varietate de băuturi alcoolice şi fără alcool.

Website hotel: http://www.vonhotels.com/golden-coast/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.