Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VON CLUB GOLDEN BEACH

de la
954 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: Satul de vacanta este situat in regiunea Colakli, la 13 km distanta fata de Manavgat si la 55 km fata de aeroportul din Antalya.
CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 632 camere, din care174 camere standard (2+1pers.), 336 camere family (2+2 pers., 2 camere separate prin usa), 122 camere family suits (max.6 pers., 3 camere separate prin usa). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus si uscator de par, sistem “split” de aer conditionat, telefon direct, seif (cu plata), frigider si chicineta, mocheta,TV satelit si canale de muzica, balcon.
SERVICII: All inclusive –Bufet la mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, cina tarzie, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil, toate bauturile alcoolice si non alcoolice locale servite pana in ora 24.00, cu exceptia bauturilor in Disco club si a sucurilor naturale de fructe. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, bauturile la Aqua Park, bauturi in Disco club, sucuri naturale de fructe.
FACILITATI: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: turcesc, italienesc, pescaresc si Barbeque, baruri in cadrul complexului hotelier. Serviciile medicale, baby sittingul, spalatoria, coaforul, telefonul, faxul, internetul, jocurile la computer, centrul comercial, serviciul “rent a car” sunt cu plata.
PLAJA: Plaja este de nisip, cu sezlonguri si umbrelute de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu plata.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, Aqua Park mare cu 11 tobogane (intrarea este gratuita pentru oaspetii hotelului), centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis,volei, tenis de masa, gimnastica, volei pe plaja. Sporturile nautice, bowlingul, billiardul, parcul de distractii, masajul si centrul de infrumusetare sunt cu plata. Se organizeaza program de divertisment in timpul zilei,competitii la piscine si pe plaja, program artistic seara, mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Website hotel: http://www.vonhotels.com/club-golden-beach/en/#

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.