Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA SUNFLOWER APARTS & SUITES

   Kadipasa Mah Cuceler Sok No6 , 07400 Alanya, Turcia, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
428 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Villa Sunflower Suite, situat langa o plajă privată, se află într-o locație centrală din Alanya. Acesta oferă restaurante interioare şi în aer liber, 3 piscine şi 2 piscine pentru copii. Plaja Cleopatra se află la 1 km.
Apartamentele cu aer condiționat si TV sunt spaţioase și includ zonă de relaxare, de luat masa și chicinetă ce include aragaz cu 2 ochiuri, frigider, ustensile de bucătărie şi cuptor cu microunde.
Turistii de la Villa Sunflower pot savura specialități italiene, mexicane şi turceşti à la carte sau preparate de la bufet. Sunt, de asemenea, disponibile preparate vegetariene şi meniuri pentru copii. Barul de la piscină oferă băuturi pe tot parcursul zilei. Sunt organizate spectacole de divertisment cu dans oriental şi muzică live.
Lângă piscine sunt disponibile umbrele de soare şi şezlonguri gratuite. Este pus la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la plajă. În hotel veţi avea la dispoziţie un minimarket, un salon de coafură şi serviciile unui fotograf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie