Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA SIDE RESIDENCE

   Ilica Beldesi Cumhuriyet Bulvari No44 Kumkoy Antalya, 07330 Side, Turkey, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1377 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 12.10.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la doar 350 de metri de malul mării. Centrul orăşelului Manavgat este la 7 km de proprietate. Aeroportul Antalya se află la 60 km.
Facilitati camere: Villa Side Residence oferă camere cu aer condiţionat, cu Wi-Fi gratuit. Camerele de la Villa partea Residence sunt decorate cu gust, cu mobilier modern. Toate includ LCD TV, seif şi un minibar. Toate camerele oferă vedere la mare, gradina, munte sau piscină.
Facilitati hotel: Proprietatea include o piscină în aer liber cu tobogane de apă şi un centru de spa oferă o varietate de masaje. Elit Restaurant serveşte micul dejun, prânz şi cină tip bufet. Restaurantul Sofra oferă bucătărie otomană, iar Portofino Restaurant serveşte mâncăruri italiene. Există, de asemenea, 7 baruri şi o discotecă. Centrul spa şi de wellness include o baie turcească şi o saună. Masaje de aromaterapie şi masaje thailandeze sunt disponibile, printre multe alte masaje.
Facilităţi: Bar, recepţie deschisă nonstop, grădină, terasă, camere pentru familii, Lift/Lift, Restaurant (à la carte), Restaurant (bufet), Snack bar, terasă la soare.
Activităţi: Saună, Fitness centru, jocuri cameră, Spa şi centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, Darts, hamam baie, piscină interioară, piscină în aer liber.
Internet Wi-fi este disponibil în toate zonele şi este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie