Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIKINGEN INFINITY RESORT & SPA

   D400 Karayolu Uzeri Turkler Kasabasi, 07410 Avsallar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Vikingen Infinity este situat la 90 km de aeroportul din Antalya, 35 km de Manavgat si 10 km de centrul stantiunii Alanya. Construit in anul 2013, cu o suprafata de 40.000mp, unitatea se afla pe plaja nisipoasa (lungime 650m).
Facilitati hotel: Animatie tot timpul zilei, zona TV, centru fitness, gimnastica, aerobic, pilates, mini-club cu piscina si cu topogane pentru copii, baby sitting (la cerere contra cost), mini disco, hammam, sauna, baie cu aburi, masaj (contra cost), centru SPA, doctor (contra cost), magazine, spalatorie si curatatorie (contra coast), piscina exterioara, piscina pentru copii si aquapark cu 8 tobogane, piscina interioara; sezlongurile, umbrelele si saltelele la plaja si piscina se ofera gratuit. Prosoapele pentru plaja si piscina - cu depozit.
Piscine: Jacuzzi : 2500m², Piscina interioara : 100m², Aquapark: 100m² - cu 8 tobogane cu o suprafata totala de 400m², Piscina incalzita pentru copii: 150m², Piscina pentru copii la mini-club: 60mp.
Facilitati camere: Hotelul are 830 camere dintre care 668 standard, 12 camere pentru persoanele cu dezabilitati, 20 suite rooms si 130 camere family.
Camerele STANDARD (2+1 pax) au o suprafata de 30mp, telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat, mocheta, seif, baie cu dus, telefon si uscator de par, acces wi-fi.
Camerele FAMILY (3+1; 4 pax) au o suprafata de 60mp, au 2 incaperi cu usa interconectoare, telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat, mocheta, seif, baie cu dus, telefon si uscator de par, acces wi-fi.
Sporturi: sporturi de apa (contra cost), volei, tenis, tenis de masa, darts.
Divertisment: centru de jocuri, activitati la piscina, spectacole seara, seara turceasca, discoteca, muzica live, biliard, jocuri pentru copii.

Website hotel: http://www.vikingenhotels.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie