Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VERA STONE PALACE

Descriere

Hotelul Stone Palace Side este situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 11 km de orasul Side, la 250 m de plaja proprie. Construit în anul 1998, are o suprafata de 30000 mp, ultima renovare in anul 2014.
Facilitati hotel: Baie,foehn ,aer conditionat centralizat, TV,telefon,mini-bar (numai apa plata si carbogazoasa, gratuit) seif (în camera, contra cost) pardoseala – mocheta în dormitor si gresie în coridor,balcon,n camera se face curatenie zilnic, schimbarea asternuturilor de 2 ori pe saptamâna, Baby sitting, salon de coafura, magazin de suveniruri, magazin argint market.
Sport si relaxare: Teren de tenis, Tenis de masă, volei pe plajă, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, Dart, aerobic, tobogan, masaj, peeling, beauty center, servicii asistenta medicala, spalatorie, rent a car, biliard, internet.
Alte facilitati: Meniuri dietetice,restaurant à la carte (pescaresc, cu rezervare, o data în timpul sejurului – gratuit), 6 baruri,2 piscine exterioare,o piscina acoperita, 2 tobogane de apa, cabinet medical (medic la cerere), coafor ,centru comercial,spalatorie, schimb-valutar, rent-a-car, parcare,sala TV, 2 sali de conferinte (pentru 50 si 350 pers.)
Gratuit: Baie turceasca, sauna,jacuzzi,fitness, aerobic,volei pe plaja,tenis de masa, darts,program de animatie, teren de tenis
Contra cost: Masaj, peeling, biliard, închiriere rachete si mingi de tenis, nocturna teren tenis,aparate de joc,internet-Cafe, sporturi acvatice pe plaja,discoteca.
Facilitati camere: Toate camerele sunt cu balcon, mochetă, usa cu cheia, canapea și fotoliu, minibar, național și internațional TV de radiodifuziune prin satelit, radio TV, telefon direct, prezența la urne speciale baie, uscător de păr, WC, baie cu cadă, telefon în baie, aer condiționat centrală și în condiții de siguranță. Curățarea camerei de zi si de prosop schimbare și foaie de pat schimbare în fiecare 3 zile sunt furnizate. Pat este disponibil pentru camera, la cerere. Toate camerele sunt pentru nefumători.
Cameră superioară este de 28 m², proiectate cu decor modern. Camere pentru nefumători sunt supuse preferințele clienților noștri. Cu piscină și vedere din stradă. Min. capacitatea este de 2 pax și max. capacitatea este de 3 + 1 pax.
Cameră standard este de 24 m², proiectate cu decor modern. Camere pentru nefumători sunt supuse preferințele clienților noștri. Cu piscină, stradă și vedere teren. Min. capacitatea este de 1 pax și max. capacitatea este de 2 + 1 pax.
Camere Handicapp: Cazare 3 camere cu handicap; Camerele cu handicap sunt disponibile pentru 2 persoane să rămână și au vedere la piscină. Min. capacitatea este de 1 pax și max. capacitatea este de 2 persoane.
Cameră de familie este de 32 m², este compus din doua camere cu pat. Dormitor părinților este cu un pat dublu și alte dormitor cu pat dublu și cu o ușă de legătură între. Doar o baie cu cadă și WC. Cu piscină parte, din stradă și vedere teren. Min. capacitatea este de 2 + 2 pax și max. capacitate este 4 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.