Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAKSIM INTERNATIONAL OBAKOY HOTEL

Descriere

Cazare: Hotelul are o capacitate totala de 184 de camere. 162 de camere sunt standard, 4 camere sunt apartamente și 18 de camere sunt camere de familie.
Dotari: telefon international direct, balcon, duș, TV prin satelit, uscator de par, incalzire centrala, sistem de siguranta anti-incendiu, aer conditionat, mini bar, vedere la grădină, munteși mare, seif, conexiune internet wireless (gratuit).
Facilitati: Pe lângă activitățile noastre de divertisment oferim mai multe servicii, în scopul de a face oaspetii nostri prețioase se simtă relaxați și fericiți. Noi oferim următoarele servicii, doctor continuă, conexiune la internet, market, generator, seif la receptie, spalatorie, tobogan de apă, baie turcească, saună masaj, sporturi nautice, tenis de masă volei pe plajă • centru de fitness suprafața de joc, disco night club, club de sănătate, toate zi de animatie muzica live.
Plaja: Plaja este privata, cu pietricele, situata la 50 m distanta de hotel, cu umbrelute, prosoape de plaja si sezlonguri gratuite. Exista un drum de legatura intre hotel si plaja.
Sport si divertisment: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, tenis de masa,volei pe plaja, sunt gratuite. Baia turceasca sauna, masajul, biliardul, sporturile nautice sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice in timpul zilei si seara si mini club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.