Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SURAL SARAY HOTEL

   Colakli Turizm Beldesi Manavgat, 07600 Side, Turcia, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
954 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.07.2024 - 30.07.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, la 9 km de orasul Side si la 2 km de statiunea Colakli, pe malul marii.
A fost construit in 1994 si are suprafata de 110.000 m2. Ultima renovare a hotelului s-a realizat in 2009.
Facilitati camere: Hotelul este format din cladirea principala cu 4 etaje (60 % din camere au vedere la mare): 248 standard room (max. 2+2 pers., 32 m2), 8 suite room (dormitor spatios, mobilier living, max. 4 pers., 40 m2). Camerele au o baie proprie cu un duș, cadă de baie, WC și uscător de păr. Facilități în cameră includ un mini-bar (umplut zilnic cu 1,5 litri de apă de izvor), TV prin satelit, radio, aer condiționat, încălzire centrală și linie telefonică directă. Camerele sunt mobilate cu paturi duble și au un seif (Taxa). Un balcon și o zonă de relaxare, de asemenea, sunt caracteristici standard.
Facilitati hotel: Complexul este amplasat în grădini pline de palmieri pe propria plajă privată. Clădirea principală cuprinde 4 etaje și 36 de camere de gradina. Această unitate cu aer condiționat are un hol cu ​​o recepție de 24 de ore și serviciu de check-out, seif, schimb valutar și acces la lift. Oaspeții mai tineri se vor bucura de clubul copiilor de vârste cuprinse între 4 și 14 ani. Hotelul are, de asemenea, un salon de coafură, auditoriu, bar, discoteca si restaurant. Facilități de conferințe pot fi de folos pentru călătorii de afaceri. Serviciu de spălătorie este disponibil pentru o taxă. Sural Saray oferă o piscină în aer liber amplasată într-o grădină de palmieri, un disco-bar şi 2 terenuri de tenis. Restaurantul smart-casual al hotelului Sural serveşte preparate din carne şi fructe de mare. Barul de lângă piscină oferă o gamă largă de vinuri, băuturi spirtoase şi băuturi non-alcoolice.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, program de animatie, muzica live (o data pe saptamana), discoteca, internet WiFi (in lobby)
Contra cost: masaj, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, biliard, sporturi nautice
Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca (Sural Hotel), mini-club (4-12 ani, Sural Hotel)
Plaja: Proprie, nisip. Bar la plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Website hotel: http://www.suralresort.com/english/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie