Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNSHINE HOTEL

   Sahil Yolu Caddesi, Kestel 07400, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
526 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Sunshine este situat la 135 km de aeroportul orasului Antalya, la 7km de centrul orasului Alanya, la 50 m peste drum de plaja proprie la care se poate ajunge printr-un pasaj subteran.
Facilitati camere:Construit in anul 1989 cu o suprafata totala 8000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2014.
Hotelul este compus dintr-o cladire cu 6 nivele (toate camerele cu vedere totala sau partiala la mare):
176 standard room;
12 suite room cu 2 camere.
Dotari camere: cada, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (in ziua check-in-lui - gratuit), seif (contra cost), pardoseala - mocheta sau gresie de ceramica (in camerele de la nivelul 4), balcon, curatenie in camera- zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal, 4 baruri, piscina exterioara, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, sala de conferinta (pentru 100 pers.), WiFi in lobby, contra cost. Relaxare, gratuit: baie turceasca, sala de fitness, volei pe plaja, teren de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, darts, program de animatie. Contra cost: masaj, sauna, biliard, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, aparate electronice, discoteca. Facilitati pentru copii: piscina. Plaja: Proprie, nisip/pietris. Bar la plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: contra cost. Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie