Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA

de la
1530 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Acest hotel este situat pe propria plajă privată, aproape de centrul oraşului Kumkoy. Centrul oraşului Side este la 10 minute de mers cu maşina de hotel. Există numeroase restaurante, baruri şi oportunităţi pentru cumpărături în apropiere, iar oaspeţii pot accesa cu uşurinţă reţeaua de transport public. Manavgat este la 9 km distanţă, iar Aeroportul Antalya este la 60 km de hotel.
Facilitati camere: 672 unitati :445 standard- 27 mp, max 2+1, 56 Family room tip A- 27 mp, max 2+2, 22 Family room tip B (30 mp, max 4, 2 dormitoare cu usa conectoare), 73 Family room tip C ( 40 mp , max 4, 2 dormitoare cu usa conectoare), 48 Vile la piscina Deluxe (44 mp, 2 dormitoare cu usa conectoare), 20 Vile cu acces la piscina (44 mp, max 4, 2 dormitoare cu usa conectoare), 2 Junior Suite (60 mp, max 4, 2 dormitoare cu usa conectoare), 3 Suite (90 mp, max 4, 2 dormitoare cu usa conectoare si 1 living), 3 King Suite (90 mp, max 4, 2 dormitoare cu usa conectoare, 1 living, terasa, bucatarie).
Dotari camere: baie, balcon, sr conditionat, telefon, TV, minibar, uscator de par, halate, seif, fierbator de apa, varietate de ceai, cafea si lapte praf.
Facilitati hotel: Acest hotel de familie cuprinde un total de 672 camere, suite şi apartamente. Oaspeţii sunt întâmpinaţi într-un hol cu recepţie de 24 de ore şi check-out servicii. Facilităţile de la acest complex cu aer condiţionat includ un salon de înfrumuseţare, gradina, seif, acces WLAN Internet, spalatorie (contra cost), facilităţi de schimb valutar, o garderobă, acces la lift, stand de ziare, salon de coafură, auditorium, sala de jocuri, TV lounge, loc de joacă pentru copii şi mini club. Oaspeţii au la dispozitie cafenea, bar, pub, club de noapte, restaurant, facilităţi de conferinţă, cinema, parcare şi garaj. Proprietatea oferă piscină în aer liber şi piscină interioară, tobogane cu apă, centru de wellness și spa extins. Centrul de wellness și spa vă oferă relaxare la hamam și masaj. Există de asemenea un centru de fitness bine echipat. Între lunile mai și septembrie, Sunis Kumkoy pune la dispoziţie 2 mini cluburi pentru oaspeții mai tineri în cadrul complexului, al cărui personal vorbește limba engleză. În restaurantele à la carte de la Sunis aveți ocazia să descoperiți bucătăria tradiţională turcească, să gustați fructe de mare şi o varietate de preparate internaţionale, inclusiv mâncăruri asiatice şi mexicane. Restaurantele tip bufet oferă și meniu pentru copii. Barurile au o varietate de băuturi cu sau fără alcool.
Servicii gratuite: sauna, hamam, baie cu aburi, fitness, parcare, seif (in camera), teren de tenis, billiard, srobic, polo, volei pe plaja, darts, prosop de plaja, piscina interioara, mini bar (umplere zilnica bauturi racoritoare), wireless in lobby, pe plaja si la piscina, ,topogane, seif in camera, tenis de masa, jocuri la piscina, gimnastica in apa, srobic, step, stretching, boccia , fresh la micul dejun.
Servicii contra cost: coafor, masaj, peeling, mini market, internet/playstation, boutique, servicii medicale, spalatorie & curatatorie, sauna finlandeza, sauna ruseasca, rachete de tenis, noctura teren de tenis, biliard, bowling, sporturile nautice.

Website hotel: http://sunishotels.com/EN/Kumkoy-Beach-Resort/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.