Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNIS EVREN BEACH RESORT HOTEL & SPA

   Evren Mahno3 30sok Evrenseki Side, 07330 Side, Turkey, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1432 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel situat la 60 km de aeroportul Antalya, la 11 km de orasul Manavgat, la 1 km de localitatea Evrenseki, pe malul marii.
Facilitati camere: Evren Beach Resort Spa, situat direct pe plaja de nisip oferă 292 camere (2 camere pentru persoane cu handicap) si 730 paturi. Camerele sunt distribuite de cinci etaje și patru clădiri.
Standard Rooms: Camerele noastre moderne, decorate sunt dotate cu parchet laminat și. De asemenea, camerele noastre sunt mobilate cu climă (termostat si regulator rece), balcon, SAT-TV, telefon, minibar, seif (gratuit), plită electrică cu apă sigură cu diferite sortimente de ceai și cafea, uscător de păr,halat de baie, oglindă de bărbierit, make-up oglindă, gel de dus si sampon. In minibar nostru mic de racire sunt oferite ca bere, băuturi răcoritoare, apă și bicarbonat de sodiu, care sunt controlate de zi cu zi și sunt reumplute atunci când este necesar.
Camere de familie: Evren Beach Resort Spa, situat direct pe plaja de nisip oferă 292 camere (2 cu handicap camere) si 730 paturi. Camerele sunt distribuite de cinci etaje și patru clădiri. Ca un non-fumator, zonași cu vedere excelentă la mare zona de lobby asigură momente confortabile. Acest nivel este, de asemenea, vizibilă în camere.
Largerooms: cameră de familie 40 m² cu ușă de legătură are un pat dublu și două paturi de o persoană. Baie / WC / balcon, min. 2 2 / Max. 4Adults Deluxrooms: Camerele noastre moderne, decorate sunt dotate cu parchet laminat și. De asemenea, camerele noastre sunt mobilate cu climă (termostat si regulator rece),balcon, SAT-TV, telefon, minibar, seif (gratuit), plită electrică cu apă sigură cu diferite sortimente de ceai și cafea, uscător de păr, halat de baie, oglindă de bărbierit, make-up oglindă, gel de dus si sampon. In minibar nostru mic de racire sunt oferite ca bere, băuturi răcoritoare, apă, care sunt controlate de zi cu zi și sunt reumplute atunci când este necesar
Facilitati: restaurant principal, mediu dietetic, meniu vegetarian, 4 restaurante a la carte (pescaresc, italian, turcesc, mexican - cu rezervare prealabila, o masa la unul din reastaurante - gratuit), 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 topogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, sala de conferinte (300 pers.). Copii: bufet, meniu pentru copii, piscina, 2 topogane, loc de joaca, mini-club (4-12 ani)
Plaja: Proprie, nisip. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja - umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratut.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu abur, sala fitness, aerobic, gimnastica pe apa, volei pe plaja, tenis de masa, darts, bocce, program de animatie, discoteca (intrarea), WiFi (pe tot spatiul hotelului), , Contra cost: masaj, biliard, aparate electronice, sporturi nautice, lectii diving, diving.

Website hotel: http://sunishotels.com/EN/Evren-Beach-Resort/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie