Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNFIRE BEACH HOTEL

Descriere

Sun Fire Beach Hotel este situat la 140 km de aeroportul din Antalya, la 11 km de centrul orasului Alanya, la 1 km de satul Mahmutlar, la 50 m de plaja, peste drum (trecere prin pasaj subteran).
Construit in anul 1994, cu o suprafata totala de 3.000 m², ultima renovare - 2008.
Plaja: Plaja proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja – nu. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – contra cost.
Facilitati camere: Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 8 nivele (50 % din camere au vedere directa sau partiala la mare) cu 157 standard room (max. 2+2 pers., 16 m²). Camerele sunt dotate cu dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini bar (contra cost), seif (contra cost), pardoseala - gresie de ceramica, balcon, curatenie în camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.
Facilitati hotel: Hotelul dispunde de urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 baruri, piscina exterioara, 2 tobogane, coafor, lant de magazine, spalatorie, 2 sali de conferinta (pentru 80 pers.).
Relaxare:(gratuit) sala de fitness, volei pe plaja, mini-fotbal, darts, program de animatie (4 ori pe saptamana), Internet Wi-Fi ( în lobby si langa piscina)
Contra cost: masaj, baie turceasca, sauna, tenis de masa, biliard, discoteca, internet- cafe
Copii: piscina, loc de joaca, mini-club (3-13 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.