Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNBIRD HOTEL

Descriere

Localizare: Acest hotel se află la doar 2 km de centrul orașului și aproximativ 700 m de cea mai apropiată plajă. Manavgat este situat la aproximativ 6 km, iar Aeroportul Antalya este la aproximativ 65 km distanță.
Facilitati camere: Complexul cuprinde 50 de apartamente, toate din care sunt compuse dintr-un dormitor și un living cu o bucătărie în plan deschis, în plus, are un mini-bar, dus si WC, telefon, TV, seif, aer condiționat controlat individual, și un balcon.
Facilitati hotel: Acest hotel de 2 etaje a fost renovat în 2005 și cuprinde un total de 50 de camere din care 10 sunt apartamente. Serviciile includ un hol, aer condiționat, un seif, un birou de schimb valutar, un lounge, o cafenea Internet, un loc de joacă și de parcare. Alte facilitati oferite includ un magazin, un bar, un chioșc, un mic supermarket, un salon de coafură și un restaurant cu highchairs disponibile pentru sugari. Servicii de spălătorie și de asistență medicală sunt, de asemenea, pe oferta. Hotelul are o piscină și o piscină pentru copii perfecta pentru o zi de familie de distracție cu apă. Acesta oferă, de asemenea, o baie turcească, o saună și servicii de masaj pentru oaspeții care doresc o sesiune de SPA. Vizitatorii care doresc să rămână activi pot încerca diferite sporturi, în timp ce copiii se pot bucura de discoteca copiilor in fiecare seara. Pentru amuzamentul oaspeților, hotelul organizează un program de divertisment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.