Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN STAR RESORT HOTEL

Descriere

Hotelul all inclusive Sun Star Resort se află în Alanya și oferă o zonă de plajă privată, un centru spa și o piscină în aer liber deschisă pe toată durata anului. Hotelul are de asemenea un loc de joacă pentru copii și o saună. Este disponibil WiFi gratuit.
Toate camerele includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și un fierbător de apă. Acestea au o baie privată dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
La proprietate veți găsi o recepție cu program nonstop și un salon de coafură. Este disponibil și un serviciu de curăţătorie chimică, la un cost suplimentar. La hotel, oaspeţii pot juca tenis de masă și biliard.
Oaspeții pot lua în fiecare zi micul dejun, prânzul și cina la restaurantul proprietății. De asemenea, pot savura băuturi la bar.
Sun Star Resort Hotel se află la 9 km de Piața Atatürk din Alanya și de Castelul Alanya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipașa, situat la 30 km de Sun Star Resort Hotel.

Website hotel: http://sunstarresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.