Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUENO HOTELS GOLF BELEK

Descriere

Hotelul Sueno Hotels Golf este situat in Belek, la o distanta de 40 km de centrul orasului Antalya, 5 km de centrul orasului Belek, 30 km de aeroportul din Antalya iar transferul aeroport - hotel dureaza in jur de 30 minute.
Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar de 174 camere, din care 86 camere standard, 7 junior suite, 4 jacuzzi suite, 4 suite room, 2 king suite si 71 camere senior.
Standard rooms ( 30-35 sqm) : au mocheta, telefon direct, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, seif, TV satelit, canale muzicale, aer conditionat centralizat, conexiune la internet, balcon; camerele au vedere partiala la mare (sea side view)
Senior rooms ( 35-40 sqm) : au mocheta, telefon direct, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, seif, TV satelit, canale muzicale, aer conditionat centralizat, conexiune la internet, balcon, canapea; au vedere spre terenul de golf.
Junior suite room ( 50-80 sqm) : au mocheta, telefon direct, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, seif, TV satelit, canale muzicale, aer conditionat centralizat, conexiune la internet, balcon, canapea ; au vedere la terenul de golf sau cu vedere partiala la mare.
Jacuzzi suite room ( 65-70 sqm) : au mocheta, telefon direct, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, seif, TV satelit, canale muzicale, aer conditionat centralizat, conexiune la internet, balcon, canapea ; au 2 etaje si vedere panoramica, iar la al doilea etaj este jacuzzi si canapea ; au vedere partiala la mare sau la terenul de golf.
Suite room (55 - 60 mp):au mocheta, telefon direct, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, seif, TV satelit, canale muzicale, aer conditionat centralizat, conexiune la internet, balcon, 1 pat si o canapea in living; au vedere la terenul de golf sau vedere partiala la mare.
King Suite Room (95 mp): au mocheta, telefon direct, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, seif, 2 TV satelit, canale muzicale, aer conditionat centralizat, baie cu cada si cu jazuzzi, o masa de 6 persoane in living, conexiune la internet, balcon, 1 pat si o canapea in living; au vedere la terenul de golf.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 2 piscine interioare in zona Spa si una pentru copii incalzite, si 2 piscine exterioare , una pentru adulti si una pentru copii; 2 Sali de conferinte, echipa de animatie atat ziua cat si seara, jocuri si muzica live; sala de cinema cu o capacitate de pana la 45 de persoane, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 - 12 ani iar cei cu varsta sub 4 ani trebuie insotiti de parinti, 2 terenuri de Golf profesionale pe care se tin si campionate, 3 terenuri de fotbal, 2 de tenis, 1 de basket, tenis si fotbal de masa, billiard, sala de fitness, centru Spa si magazine.
Plaja: Privata, de nisip, situata la 400 m de hotel; sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt fara plata si se ridica pe baza unui card ce se ia de la receptive. Shuttle bus gratuit la plaja.
Sporturi: Cu plata:Tenis de camp, tenis de masa, biliard, bowling, golf, fotbal, volei pe plaja, dart, basket, gimnastica, pilates, step, sporturi de apa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.