Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA HOTEL KEMER

de la
564 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Este situat în cartierul Camyuva din Kemer. Centrul orașului Kemer se află la 7 kilometri. Cea mai apropiată stație de autobuz este la numai 200 de metri de hotel. Aeroportul din Antalya este la 80 km distanță.
Facilitati camere: Construit in anul 2004, suprafata totala - 2 500 m2. Hotelul este compus dintr-o cladire cu 5 nivele si o cladire Anex cu 2 nivele: 94 standard room (maxim 2+2 persoane, 20-24 m2). Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și un mini-frigider la Hotel Stella. Toate au un balcon privat.
Facilitati hotel: Stella Hotel oferă o baie turcească, saună, sală de gimnastică și o piscină în aer liber, cu un tobogan de apă. Hotelul dispune de o zonă privată pe plaja la numai 300 de metri distanță. Restaurantul servește mese cu un bufet suedez bogat. Vă puteți bucura, de asemenea, de băuturi răcoritoare de la barul hotelului în timpul zilei.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, tenis de masa, darts, muzica live (o data/saptamana), discoteca (intrarea)
Contra cost: masaj, biliard
Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca
Plaja: Proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.