Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIMENA HOTEL

   Camyuva Mevkii , Camyuva, 07990 Kemer, Turcia, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Simena Hotel este situat in regiunea Camyuva, la 10 km de Kemer si 75 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati cazare: Hotelul are in total 119 camere - 107 camere standard fiecare a cate 36 m&sup 2; (max. 2 pax), 12 apartamente deluxe fiecare a cate 72 m&sup 2; (2 + 1 pax), cu un dormitor si o baie. Toate camerele sunt cu balcon, au vedere la gradina sau la munte, au baie cu cada si uscator de par, aer conditionat, telefon, mocheta, minibar (bauturi racoritoare si apa reumplut o data la doua zile), seif, TV si muzica.
Facilitati hotel: Restaurantul principal pentru bufetul deschis, bar la piscina, lobby bar, magazine, coafor (o tunsoare gratis), sauna, baie turceasca, doctorul, babysitting, salonul de infrumusetare, masajul, centrul Spa, spalatoria si curatatoria sunt cu plata.
Concept ultra all inclusive: Bufet deschis pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari, pranz, gustari dupa - amiaza, cina, cina tarzie, sucuri naturale, toate bauturile locale si bauturile alcoolice standard din import si bauturile racoritoare, sunt incluse, exceptand whiskey si vin care sunt cu plata. Restaurante A`la Carte in vilele Simena Holiday sunt valabile doar cu rezervare in prealabil.
Plaja: Turistii hotelului vor folosi plaja destinata vilelor Simena Holiday, situata la 350 m departare, cu pietricele si nisip, sezlonguri, umbrelute si prosoape fara plata.
Sporturi: O piscina interioara si una exterioara, piscine pentru copii, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, volei, baschet, mini fotbal, mini golf, biliard, sporturi nautice nemotorizate sunt fara plata. Sporturile nautice motorizate, terenurile de tenis in nocturna si echipamente, cursurile de scufundari si echitatia sunt cu plata. Activitatile de divertisment, programul zilnic, spectacolele de seara si mini clubul sunt in vilele Simena Holiday.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie