Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIMENA HOLIDAY VILLAGE

   Camyuva Mevkii Kemer Antalya, Camyuva, 07990 Kemer, Turcia, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotelul Simena Holiday Village este situat in regiunea Camyuva, la 10 km de Kemer, si 75 km de aeroportul din Antalya.
Cazare: Hotel este compus dintr-o cladire principala cu 5 nivele Simena Hotel si 54 vile cu 2 nivele (Simena Villas).
Simena Hotel:
-119 hotel room (max. 2+2 pers., 36 m2);
-15 deluxe suite room cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, 2 TV, 2 toalete, max. 4 sau 3+2 pers., 72 m2).
Simena Villas:
-150 club room (max. 2+2 pers., 30-35 m2);
-16 garden room cu o camera (mobila tapisata, max. 3+1 pers., 40 m2);
-10 garden suite cu 2 camere (2 dormitoare separate cu usa, max. 3+2 pers., 45 m2);
-10 family suite cu 2 camere (2 dormitoare separate cu usa, max. 4+1 pers., 60 m2);
-5 vile cu 2 nivele tip 1 (la primul nivel: hol mare cu bucatarie in stil american, baie cu dus, terasa; la al doilea nivel: hol cu TV, 4 dormitoare, 3 bai dintre care una cu dus, toaleta, max. 8 pers., 400 m2);
-21 vile cu 2 nivele tip 2 (la primul nivel: hol cu bucatarie in stil american, baie cu dus, terasa; la al doilea nivel: 2 dormitoare cu usa, 2 bai cu dus, max. 5+2 pers., 200 m2).
Facilitati: Restaurantul principal, bar la piscine, lobby bar, restaurante A`La Carte (Agora si Ocakbasi valabile doar cu rezervare in prealabil), sauna, baie turceasca. Seiful se afla la receptie si este fara plata, magazine, coaforul (o tunsoare gratis), doctorul, babysitting, salonul de infrumusetare, masajul, spalatoria si curatatoria sunt cu plata.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. Transport pana la plaja - fiecare 30 min., gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Sporturi: O piscina interioara si una exterioara, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, volei, baschet, mini fotbal, mini golf, biliard, sporturi nautice nemotorizate sunt fara plata. Sporturile nautice motorizate, terenurile de tenis in nocturna si echipamente si cursurile de scufundari sunt cu plata. Turistii din Simena Holiday Village si Simena Village pot folosi facilitatile hotelului Simena.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie