Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE STAR ELEGANCE

   Kumkoy Mevkii, Manavgat, Antalya, 07330 Side, Turkey, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul se afla la 71 km de Aeroportul Antalya, la 81 km de orasul Antalya si 3 km de Side.
Hotelul a fost deschis in 1987 si renovat in 2014, are 6 etaje,6 lifturi, o cladire principal si 2 anexe fiind construit pe o suprafata de 42 000 mp, localizat chiar pe plaja, Renovat in 2015.
Facilitati cazare: 233 de camere standard land side si 158 de camere standard sea view ( situate atat in cladirea principal cat si in anexe si au circa 20 mp au 2 paturi twin sau pat dublu si canapea exetensibila ), 16 suite, 25 de camere family duplex ( situate in anexa au 2 etaje ).
Toate camerele sunt dotate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetic, sr conditionat individual, telefon, acces la internet wireless, minibar, parchet laminat, seif, TV prin satelit, camerele family au terasa, 2 paturi duble si un pat single , 2 bai, curatenie in camere - zilnic, lenjeria se schimba la 3 zile.
Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa ( capacitate totala de 750 de persons ), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, Duden Bar, cafenea, patisserie, disco bar, 4 restaurante a la carte ( cu specific mediteraneean, turcesc, Italian si chinezesc - acces gratuity o data/sejur la fiecare din ele ), programe de animatie, sport si divertisment, piscina pentru activitati, piscina pentru relaxare, piscina cu 2 topogane, piscina pentru copii, piscina interioara, mini club pentru copii si adolescent, concept pt honeymoon ( upgrade gratuit la camera cu vedere la mare in functie de disponbilitate , cina romantic odata/sejur intr-unul din restaurantele a la carte, halate de baie si papuci, micul dejun in camera ), sali de conferinta.
Plaja: cu nisip fin, lunag de 70 de m si lata de 50 m, decorate cu Blue Flag.
Servicii gratuite: volei pe plaja si in piscina, fitness, snorkel, teren de tenis, boccia, darts, sah, lectii de dans, muzica live in restaurant 6 zile/saptamana, topogane, baie turceasca, mese de tenis, patut pentru copii, scaune special pentru copii in restaurant, loc de joaca pentru copii, disco, seri tematice, spectacole seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie