Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER

   Sakip Sabanci Cad No37 Goynuk, 07994 Goynuk, Turkey, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1130 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.10.2024 - 21.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Centrul orasului Antalya se afla la 40 km, iar Aeroportul Antalya este situat la 45 km de Sherwood Club Kemer.
Descriere: Inconjurat de padure, Sherwood Club Kemer ofera un parc acvatic, magazine si un restaurant care serveste o mare varietate de preparate din diverse bucatarii. La proprietate exista de asemenea o plaja privata, un teren de minigolf si facilitati de wellness si fitness.
Dotari camere: Camerele de la Sherwood Club Kemer includ aer conditionat centralizat, o zona de relaxare, un seif si un TV cu ecran plat cu
canale prin satelit. Acestea sunt prevazute de asemenea cu balcon, minibar si fierbator de apa.
Facilitati hotel: Hotelul ofera un serviciu ultra all-inclusive in cadrul caruia oaspetii pot beneficia de mese la toate restaurantele si de o serie de bauturi. Oaspetii au la dispozitie restaurante a la carte care servesc specialitati turcesti, italiene, chinezesti sau pe baza de peste.
Barurile ofera pe tot parcursul zilei o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Printre facilitatile disponibile la Sherwood Club Kemer se numara un coafor, o bijuterie, un butic si un magazin de suveniruri. La proprietate exista de asemenea terenuri de tenis si un centru de fitness. Oaspetii pot practica si sporturi nautice, contra unui cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie