Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEVKI BEY HOTEL

Descriere

Localizare: Hotelul de oraș este situat într-o grădină botanică și înconjurat de Munții Taurus, Marea Mediterană și râul Dim. Hotelul este, de asemenea, la doar 4 km de centrul orașului, unde oaspeții vor găsi numeroase magazine, restaurante, baruri și locuri pentru viața de noapte. Castelul Alanya este la aproximativ 8 km de hotel, iar Aeroportul din Antalya este la aproximativ 125 km distanță.
Facilitati camere: Toate camerele hotelului dispun de o baie proprie cu un duș / WC și un uscător de păr, televizor, telefon, pat dublu și un balcon privat sau terasă. Alte facilități în cameră includ aer condiționat și încălzire individual reglementate, precum și un minibar și seif. Se pot aplica taxe pentru anumite facilități.
Cazare: Numarul total de camere 36 si 18 bungalouri. Camere standard in cladirea principala 32 (20m², max.2+2pax), camere family in cladirea principala 4 (40m², o camera cu living, baie, max.5pax), camere standard bungalow, 18 (22m², max.2+1pax, aceste camere sunt cu terasa). Toate camerele sunt cu grup sanitar privat, cu dus, uscator de par, aer conditionat, linie telefonica directa, minibar (cu plata), seif (cu plata), parchet, TV prin satelit, camerele din cladirea principala au balcon.
Facilitati hotel: Acest hotel administrat de o familie a fost renovat în 2008 și oferă o notă personală experienței de vacanță a oaspeților. Oaspeților le sunt oferite 36 de camere si sunt intampinati într-un hol cu recepție 24 de ore și check-out servicii, facilitati de schimb valutar și acces la lift. Alte facilitati includ un lounge cu TV, loc de joaca pentru copii, club pentru copii și un bar și restaurant. Oaspeții pot folosi, de asemenea acces la internet, room service, un serviciu de spălătorie (se aplică taxe), un parc auto și un garaj, precum și un serviciu de închiriere de biciclete.
Facilitati: Restaurantul principal pentru bufet deschis, lobby bar, bar la psicina. Servicii medicale la cerere, telepfon, fax, internet, rent a car sunt cu plata. Internet WI-FI in Lobby este gratuit.
Plaja: Hotelul are plaja privata cu pietricele, legatura facandu-se printr un tunel, sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt gratuite. Nu se asigura prosoape.
Sport si divertisment: Piscina exterioara pentru adulti si copii. Cu plata: sporturi pe apa,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.