Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEHER SUN PALACE RESORT & SPA

Descriere

Localizare: Hotel Seher Sun Palace Resort & Spa Side este situat pe cea mai frumoasa plaja din Marea Mediterana, în Side, la doar 280 metri de mare, la 6 km vest de Side, la 10 km de Manavgat, la 55 km de aeroportul Antalya.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit în 2011, suprafata totala de 14000 mp, si este format din trei cladiri de 5 etaje: 173 camere standard (inclusiv 3 camere pentru persoane cu handicap, max. 3 persoane, 21 mp); 50 apartamente de familie (doua dormitoare cu usa, 2 TV, 2 aparate de aer conditionat, max. 4 pers., 32 mp).
Camerele dispun de dus, TV satelit, telefon, seif în camera contra cost, balcon sau terasa, lenjerie, schimbata de 2 ori pe saptamâna, uscator de par, aer conditionat individual, mini-bar (în ziua sosirii doar apa, gratuit), pardoseala - parchet laminat.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurante a la carte turcesc, pescaresc, cu rezervare, pentru o sedere de o saptamâna o vizita la fiecare restaurant o data - gratuit, piscine, frizerie, spalatorie, Internet cafe, topogane de apa, magazine, baruri, piscine, centru spa, Wi-Fi în lobby, gratuit, cabinetul medicului (contra cost).
Activitati: Gratuit: boccia, tenis de masa, jacuzzi, aerobic si aqua gym, animatie, volei pe plaja, teren de tenis (Seher Resort & Spa), darts, disco (intrare), baschet, baie turceasca.
Contra cost: masaj, închirierea de rachete si mingi de tenis, sporturi nautice, nocturna teren de tenis.
Facilitati pentru copii: bufet, piscina, tobogan acvatic, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), centru de jocuri (contra cost, paturi de copii) scaune in restaurant
Plaja: Proprie, nisip. Bar la plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – gratuit, schimbarea prosopului - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.