Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

   Evren Mah 24 No Lu Sok No9 Evrenseki Manavgat Antalya, 07600 Side, Turcia, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1051 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Seamelia Beach Resort Spa se află în staţiunea Side-Evrenseki, pe plaja proprie cu nisip, la 7 km de Side şi 45 km de aeroportul internaţional din Antalya. Hotelul se întinde pe o suprafaţă de 12 000 mp.
Hotelul este nou construit, deschis în 2011 și dispune de 300 camere din care 290 camere standard și 10 camere familiale, restaurant principal bufet și 3 restaurante a la carte cu specific otoman, italian și unul cu bucătărie specifică orientului îndepărtat, bistro, cafenea, patiserie, snack bar, bar la piscină, bar pe plajă, discotecă (băuturi contra cost), magazine, recepție, lobby, centru SPA, coafor, servicii de spălătorie, room service 24 h, servicii medicale (la cerere, contra cost), sală de jocuri, închirieri maşini.
Cazare: Standard Rooms(245 camere) Doua paturi twin și o canapea, centrală de aer conditionat (la anumite ore), TV prin satelit cu canal de muzica, telefon direct, telefon in baie, minibar, WC, baie în baie, uscator de par, seif digital (suplimentar), balcon. Toate camerele au parchet. 35 m2
Bunkbedrooms (45 camere) mai mari decât o cameră standard. Un Frenchbed și un pat supraetajat.Aceleasi caracteristici ca si in cazul Standard Rooms ,o baie, 35 m2.
Family Rooms (10 camere), 2 camere separate cu usa de conexiune, 2 bai separate, într-o singură cameră pat francez în cealaltă cameră 2 paturi twin. Aceleasi caracteristici ca si in cazul Standard Rooms. 50 m2.
Facilitati: La piscina șezlonguri , saltele de soare , umbrele de soare , prosoape de plaja sunt gratuite . Direkt pe plaja . Apa de mare este foarte curat . Plaja este cu nisip fin . La șezlonguri pe plajă , saltele de soare , umbrele de soare , prosoape de plaja sunt gratuite . Programul de animație este în limbile turcă , germană , engleză și rusă . Amfiteatru are o capacitate de 600 de persoane . În fiecare noapte , avem spectacole de animatie , o dată la două săptămâni noapte tematica ( noaptea turcă și etc ) , animație pentru copii , aerobic , gimnastica , darts , tenis de masă , pas , boccia , tir pistol cu ​​aer și volei pe plajă . 6 zile la o săptămână ( între 4-12 ani ) 10.00 - 12.00h și 15.00 - 17.00 și Teenyclub ( între 11-15 ani ), pe aceleași ore . Bowling , biliard , Internet , Play Station , săgeți electronice sunt extra 350 persoane capacitate , de 500 m2 . Intrarea la Disco este gratuit Adolescenți sub 16 ani nu au voie să intre în discotecă. Hamam turcă - gratuit sauna încărcare - gratuit de fitness încărcare - gratuit de tratamente faciale de încărcare - Masaj Extra și descuamarea - Baby sitting Extra ( rezervare ) , doctor ( anumite ore ) , Rent a Car , Coafor , spălătorie și curățătorie chimică, magazin foto , Mini Market , sporturi acvatice ( pe plajă ) , sucuri proaspete de fructe stoarse . ( contracost )
Servicii cu taxă: fructe proaspete suc​​, bauturi de import, seif, fax, telefon, aparatele de joc, sporturi nautice, masaj, biliard, doctor, Spălătorie, Internet, Bowling.
Plaja: Proprie, intrare in mare de nisip. Umbrele, sezlong, saltele: gratuit. La plaja prosoape - gratuit. Schimbarea prosoapelor - contra cost.

Website hotel: http://www.seameliabeachresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie