Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIFE BUKET RESORT & BEACH

   Okurcalar Kasabasi, 07415 Okurcalar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
919 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2025 - 31.10.2025 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Sealife Buket este situat pe plaja în stațiunea Alanya, în zona Alara, la 95 km de aeroport, 105 km de centrul orașului Antalya, 30 km de centrul orașului Alanya. Hotelul a fost construit în anul 2004 întinzându-se pe o suprafață de 14.500 m².
Facilităţi camere: Camera standard dotata cu minibar (apă și băuturi răcoritoare, reumplut de două ori pe săptămâna), TV satelit, A/C centralizat, mochetă, balcon, baie cu cadă/duș, uscător de păr, seif (contra cost), telefon.
Facilităţi hotel: Este format din 9 clădiri de 3 sau 5 etaje fiecare. Are un total de 323 camere dintre care: 304 sunt camere standard, 10 camere family, 4 camere Junior Suite, 2 camere King Suite și o Suită Prezidențială. Hotelul poate oferi la cerere pătuțuri pentru infanți.
Sport și agrement: Fitness, tenis, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, polo, darts – gratuite; nocturna și echipamentul pentru tenis, biliard, bowling, sporturile nautice (jet schi, banana, parasailling) – contra cost. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.
Relaxare: Gratuit: aerobic, sauna, aqua aerobic, teren de tenis (suprafata de tartan), tenis de masa, animatie, sala de fitness, baie turceasca, darts, baschet, volei pe plaja, discoteca (intrarea), bocce, muzica live (de 2 ori/saptamana).
Contra cost: bowling (2 piste), jacuzzi (in piscina interioara), sporturi nautice, masaj, inchiriere echipament de tenis, baie cu aburi, jocuri electronice, biliard, lectii de diving, nocturna teren de tenis.
Facilitati pentru copii: loc amenajat pentru copii in restaurant, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), piscina exterioara, bona (contra cost).
Plaja: privată, cu nisip și pietricele în apă; umbrelele, șezlongurile, prosoapele pe plajă și la piscină sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie