Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA PLANET RESORT & SPA

de la
922 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Sea Planet Resort & Spa a fost deschis în aprilie 2013, ca a treia investiție hotelul de Seaden Hotels. Hotelul este situat în Kizilot Turism Center și va fi servit ca All Inclusive.
Facilitati camere: Standard Rooms: vedere la mare sau vedere laterală la mare, aer condiționat , balcon, Telefon, sistem de alarma de incendiu, satelit, TV LCD, Music Channel, seif (extra), Mini Bar, cada, al doilea telefon în baie.
Family Rooms 1: Situat in partea Run of the House a proprietatii, au doua dormitoare separate cu televizor LCD în fiecare dormitor, aer condiționat, balcon, linie telefonică directă, sistem de alarma de incendiu, satelit, TV LCD, Music Channel , seif (extra), Mini bar, cada, al doilea telefon în baie.
Family Rooms 2: Land view rooms cu două dormitoare separate + 1 living cu 2 bai. TV LCD in fiecare dormitor si living, aer condiționat, balcon, Telefon, sistem de alarma de incendiu, satelit, TV LCD, Music Channel, seif (extra), Mini bar, cada, al doilea telefon în baie .
Facilitati hotel: Welcome Cocktail, acces la internet wireless în hol și în camere, șezlonguri, saltele, umbrele și prosop de plajă furnizate pe plaja / piscina, Apel de trezire / de parcare, șampanii, toate bauturile din import, sucuri proaspete, telefon - fax, Internet, Seif , toate bauturile de la centrul de wellness, toate tratamentele la Centrul de frumusețe, Coafor, serviciu de spălătorie, babysitting, doctor, toate magazinele situate în hotel, Rent a Car și servicii de taxi.
Sală de fitness, volei pe plajă, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, aerobic, gimnastică, baie turcească, saună și baie de aburi, activități de timp de zi, bine decorate și afișate spectacole, Noapte turcă (o dată pe săptămână), club de noapte (Toate băuturi suplimentare).

Website hotel: http://www.seadenhotels.com/SEA-PLANET/SEA-PLANET/lang/2/en/ENGLISH.aspx

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.