Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SATURN PALACE RESORT

Descriere

Localizare: construit in 2007, cu o suprafata totala de 25.000mp, hotelul este situat pe plaja din Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: restaurant principal, 3 restaurante A la Carte (italian, turcesc, si mediteranean), 6 baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti, 2 piscine exterioare pentru copii, aquapark cu 6 topogane, piscina interioara, centru SPA, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, mini fotbal, baie turceasca, baie de aburi, centru de fitness, catamaran, canoe, hidrobicicleta, salon TV, animatie, darts, tir cu arcul, minigolf, salon de infrumusetare, mini-club, internet Wi-Fi (in spatiile publice din hotel), plaja privata (nisipoasa, sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit).
Facilitati camere: balcon, TV LCD, telefon cu linie directa, minibar, aer conditionat, seif digital, oglinda make- up, uscator de par.
-standart: grad maxim de acomodare 2ad+2c.
-family 2 bedrooms: un dormitor cu pat dublu, celalalt cu paturi twin; grad maxim de acomodare 3ad+2c, suprafata 40 mp.
-family duplex: Primul etaj cu 2 paturi twin , al doilea etaj cu pat dublu, bai in fiecare camera; grad maxim de acomodare 3ad+2c, suprafata 40 mp.
-jakuzzi Vip: pat dublu, jakuzzi, grad maxim de acomodare 3ad+1c.
-jakuzzi Deluxe: pat dublu, jakuzzi, grad maxim de acomodare 3ad+1c.
-grand Family: 2 dormitoare la etaj (cu paturi twin si pat dublu), balcon, baie la fiecare etaj, jakuzzi, grad maxim de acomodare 7ad, suprafata 60mp.

Website hotel: http://www.saturnpalace.com.tr/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.