Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAPHIR HOTEL

   Kale Mah Ahmet Salih Saf Sok No5, 07490 Konakli, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
902 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.10.2024 - 13.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Saphir Resort este situat pe plaja, la 500m Konakli, la 12 km distanta de Alanya si la 125 km de aeroportul din Antalya.
Hotelul a fost contruit in anul 1988 pe o suprafata de 55000 mp, ultima renovare avand loc in 2013.
Facilitati camere: Hotelul are 2 cladiri principale (unite intre ele) cu 7 nivele si 5 cladiri Villa cu 3 nivele.
Camerele dispun de baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif (contra cost), TV satelit, radio si balcon sau terasa, pardoseala - mocheta sau gresie (Hotel), gresie sau parchet (Villa).
-422 camerele standard in caldirea principala, grad maxim de acomodare 2+1 sau 2+2, 22mp sau 26mp (cu balcon) - mocheta, telefon, baie cu dus si WC, pat dublu sau 2 paturi single, TV, uscator de par, patut pentru copil la cerere, minibar, aer conditionat centralizat (functioneaza in medie 16 ore/ zi in functie si de conditiile atmosferice), cu vedere la mare , la piscina sau la munte;
- 64 camere standard in villa, grad maxim de acomodare 2+1, 25mp sau 27mp (cu balcon) - gresie, aer condionat VRV (24ore) , restul facilitatilor sunt aceleasi ca si la camerele standard in cladirea principala;
- 54 camere deluxe in villa, grad maxim de acomodare 2+1, 2+2 sau 3+1, 28mp sau 30mp (cu balcon) - gresie, aer condionat VRV (24ore), vedere la mare, restul facilitatilor sunt aceleasi ca si la camerele standard in cladirea principala;
- 71 camere family suite in villa, grad maxim de acomodare 3+2, 4+1 sau 5, 33mp sau 35mp - formate din 2 camere cu usa de conexiune, gresie, 1 balcon , telefon direct, aer conditionat VRV, uscator de par, TV satelit, minibar gratuit umplut la sosire cu apa, cu vedere la mare, la piscina sau la munte, baie cu dus si WC.
Facilitati hotel: Restaurant principal pentru bufet si baruri in cadrul complexului hotelier, cabinet medical, coafor, rent a car, baby sitting, magazine, internet WiFi (in lobby, gratuit), internet cafe (contra cost), piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, centru SPA, baie turceasca, sauna, mese si teren de tenis, baschet, fotbal, volei, volei pe plaja, sporturile nautice care nu necesita carburanti - gratuit, parcare. In fiecarea seara in cadrul hotelului exista program de animatie.
Facilitati pentru copii: 2 piscine, loc de joaca, mini-club (4-10 ani), cinema, carucior (contra cost), bona (contra cost).
Servicii cu plata: Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare, scufundari, biliardul si toate sporturile nautice care necesita carburanti. Sucurile prospete din fructe (fresh juice) si inghetata se platesc.
Plaja: privata, nisip/pietris, cu ponton. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – cu garantie; schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie