Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES

de la
2241  1860 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2025 - 07.06.2025 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Rubi Platinum Spa Resort Suites este situat pe coasta mediteraneană a Turciei, in Avsallar la aproximativ 22 km de centrul orașului Alanya și la 100 km de Aeroportul din Antalya.
Facilitati camere: Hotelul dispune de camere duble - 284, suite junior - 26, suite - 36, vile - 16, pentru persoanele cu handicap - 4 camere. Toate camerele au balcon cu vedere la piscina sau la mare. Acestea sunt dotate cu pat matrimonial, duș, uscător de păr, terasa, balcon, seif, aer conditionat, TV, telefon linie directa, minibar.
Facilitati hotel: restaurante, locuri de divertisment, plajă privată și facilități sportive, club copii, receptie, schimb valutar, vestiar, lift, magazine, gradina, spalatorie, servicii medicale, terasa, bar, restaurant, zona de nefumatori, snack bar, piscina, aer conditionat, sala de conferinte, zona de inot pentru copiii, sezlonguri, umbrele de soare,program divertisment adulti,masaj, Spa, salon de coafura.
Zona de relaxare: centru de Spa și wellness, fitness.
Mese: mic dejun, buget pranz, cina tip bufet, a la carte la cina, optiuni dietetice speciale.
Copiii: loc de joaca pentru copii, club pentru copiii, program de viverstisment pentru copii, teatru, sala de jocuri, club de noapte, sauna.
Atractii: banana, plimbare cu barca, ski, scufundări, Windsurfing, plimbare cu barca, fitness , baschet, volei pe plajă, tenis, darts.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie