Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RUBI HOTEL

   Avsallar Mah 07410 Alanya, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Acest hotel de familie este situat în Incekum, la 25 km vest de populara statiune Alanya.
Facilitati camere: Toate camerele hotelului Rubi oferă aer condiționat, TV, balcon și minibar. Camerele au cutie de valori și baie privată cu uscător de păr.
Hotelul este compus din 2 cladiri, A si B de 5 nivele.
A Blok:
- 100 standard room;
- 7 connection suite;
B Blok:
- 105 standard room;
- 15 family suite cu o camera (un dormitor, baie).
Facilitati hotel: Hotelul Rubi are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber și un centru spa cu baie turcească, saună și sală de masaj. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. Oaspeții pot juca o partidă de biliard, tenis sau darts. De asemenea, există un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, facilități pentru sporturi acvatice. Restaurantul principal oferă micul dejun, prânzul și cina în stil bufet, precum și vedere la mare. Hotelul are, de asemenea, 2 restaurante à la carte și un bar cu băuturi răcoritoare. Hotelul poate aranja un serviciu de transfer, la cerere şi la un cost suplimentar. Există o parcare privată gratuită.
Activitati: zonă de plajă privată, sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, bowling, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă în sezon), animatori, facilităţi de sporturi nautice la hotel.
Sucuri de fructe si bauturi de export sunt cu plata.
Servicii fără plată: Bowling, biliard, darts, boccia, tenis de masă, Wi-Fi (zonă de piscină), canoe, biciclete mare, sala de fitness, aerobic, gimnastica, unbrella, șezlong, saltele, prosoape la plaja si piscine.
Servicii cu taxă:
Spa, baie turceasca, sauna, masaj, poseta, salon de frumusete, tenis de iluminat, telefon, fax, seif, internet, sporturi nautice, cum ar fi banane, parasailing, schi nautic, etc, 100 mt de departe un mod pe plaja, diving ( cu rezervare), rent a car (cu rezervare), hotel doctor & pepinieră Servicii, piata si boutique, salon de coafură, fotografie serviciu, bijuterii si argint magazin, magazin de piele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie