Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL HOLIDAY PALACE

   Lara Turizm Merkezi Antalya, 07110 Lara, Turkey, Antalya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1204 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: cu o suprafata de 53.000mp, deschis in 2011 este situat pe plaja din stațiunea Lara, la 17 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante A la Carte (italian, mexican, chinezesc, pescaresc și barbeque - toate contra cost), 3 snack-baruri, 5 baruri, cafenea turceasca, patiserie, club, receptie, internet Wi-Fi, rent a car, coafor, magazine, spalatorie, curatatorie, doctor, salon de infrumusetare, fotograf, camera pentru bagaje, internet café, sauna, hamam, baie cu aburi, masaj, centru de fitness, teren de tenis, teren de volei, teren de baschet, darts, tenis de masa, camera de jocuri, biliard, sporturi acvatice, centru SPA, animatie pentru copii, muzica live, piscina exterioara cu 5 tobogane pentru adulti si 3 pentru copii, cu sectiune pentru copii (3700mp), piscina interioara incalzita (300mp) cu sectiune pentru copii si 2 jacuzzi, mini-club pentru copii, loc de joaca, minidisco, baby-sitting (cu rezervare), baby-cot (la cerere), plaja privata (nisipoasa), sezlongurile si umbrelele la plaja sunt oferite gratuit, sali de conferinta.
Facilitati camere: 10 etaje cu 6 lifturi si 604 camere dotate cu: aer condiționat, cartela, mocheta, telefon, internet Wi-Fi, TV-SAT, uscator de par, minibar, seif electronic, canapea, baie cu dus/cada, balcon.
Superior Room: suprafata 46mp, capacitatea max. 3+1 pax.
Duplex Room: suprafata 75mp , 2 dormitoare P+1, open space, capacitate max. 4pax.
Family Room: suprafata 60mp, 2 dormitoare (cu pat dublu si paturi twin), cu usa de conectare, capacitatea max. 4
Junior Suite: suprafata 60mp, dormitor + living cu usa interconectoare, capacitate max. 4 pax.
Deluxe Suite Room: suprafata 85mp, 2 dormitoare + living, capacitatea max. 4 pax.
Triplex Suite: suprafata 114mp, 2 dormitoare + living dispuse pe 3 etaje, capacitatea max. 4 pax.
King Suites: suprafata 180mp, pardoseala parchet laminat, 2 dormitoare, 2 bai, jacuzzi, living, bucatarie, capacitate max. 4 pax.

Website hotel: http://www.royalholidaypalace.com/EN/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie