Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORT RIVER HOTEL

Descriere

Construit in anul 2015, cu o suprafata de 30.000 mp, hotelul dispune 2blocuri de 6etaje ,1 bloc de 5etaje,1 bloc de 4 etaje,1 bloc de 3 etaje repartizate astfel: 226 camere standard (suprafata 27 mp, capacitate maxima 3 pax); 4 camere pentru persoane cu dizabilitati (suprafata 37 mp, capacitate maxima 3pax); 47 camere familiale (suprafata 45 mp, capacitate maxima 4 pax).
Localizare: la 250m de plaja , la7 km de Side si la 65 km de aeroportul din Antalya.
Dotari camera: telefon, televizor, radio, minibar ( se suplimenteaza zilnic ), aer conditionat, seif, wi-fi ,
ceainic electric,uscator de par, parchet, balcon.
Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte ( italian, turcesc), 5 baruri,o piscina exterioara, o piscina interioara, 1 piscina pentru copii, 3 topogane, tenis, darts, tenis de masa, volei, centru fitness, mini club, animatie, muzica live in anumite zile, sali conferintelor.Schimbarea lenjeriei se face de 2 ori /saptamina. Camerele familiale sunt prevazute cu 2 dormitoare separate printr-o usa .
Servicii cu plata: telefon, fax, room service, centru Spa,biliard,aparate electronice, sporturi nautice,windsurf (cu licenta) ,coafor, spalatorie, servicii medicale.
Plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite (transferul plaja - shuttle bus gratuit).
Alte informatii: accesul la restaurantele a la carte se face pe baza de rezervare/ se accepta o rezervare /sejur; in restaurante tinuta este obligatorie; carduri acceptate: Visa, Master Card; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.