Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PGS HOTELS KREMLIN PALACE

   Lara Bolgesi Kundu Mevkii Antalya, 07110 Lara, Turcia, Antalya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotelul Kremlin Palace este situat in regiunea Lara, la 20 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de Lara.
A fost construit in anul 2003 pe o suprafata de 75.000mp. Intrarea in hotel este o copie fidela a intrarii in Piata Kremlin din Moscova, iar cladirea principala imita Muzeul de Istorie.
Facilitati camere: Hotelul are 874 camere distribuite in 4 cladiri dintre care una principala (de cate 4/6 etaje si avand un total de 10 lifturi), cu o capacitate de cazare de 2000 locuri (659 camere standard, 64 de camere cu conexiune, 126 camere dublex suit, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati, 12 suite, 2 juniro royal suite si 1 king royal suite).
Standard rooms au o suprafata de 23 mp, balcon, baie cu cada/dus, ucator de par, telefon, aer conditionat, minibar, seif, TV - satelit, internet (extra), mocheta. Prosoapele se schimba zilnic, cearsafurile se schimba la 2 zile, curatenie in camere se face zilnic. Capacitate de cazare de max. 3 pax.
Connection rooms au o suprafata de 46 mp, balcon, 2 dormitoare cu usa de conexiune, 2 bai cu cada/dus, uscator de par, telefon, internet (extra), aer conditionat, 2 minibar, seif, 2 TV - satelit, mocheta, usa de conexiune. Capacitate cazare max. 4+2 pax. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele se schimba zilnic, cearsafurile se schimba la 2 zile.
Rooms duplex suites au o suprafata de 40mp, 2 dormitoare cu 2 bai, cada doar in una dintre bai, dus in a doua baie, telefon, internet (extra), aer conditionat, minibar, seif, 2 televizoare, scari de conexiune intre dormitoare, fara usa, mocheta. Capacitate cazare max. 3 pax. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele se schimba zilnic, cearsafurile se schimba la 2 zile.
Rooms for people with disabilities au o suprafata de 23 mp, balcon, dormitor cu baie fara cada, uscator de par, telefon, internet (extra), aer conditionat, minibar, seif, TV - satelit, mocheta. Capacitate cazare max. 2 pax. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele se schimba zilnic, cearsafurile se schimba la 2 zile.
Suite rooms au o suprafata de 58 mp, balcon, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, internet gratuit, aer conditionat, minibar, seif. Capacitate cazare max. 2+1 pax. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele si cearsafurile se schimba zilnic.
Royal junior suite rooms au o suprafata de 80 mp, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, internet gratuit, aer conditionat, minibar, seif. Capacitate cazare max. 2+1 pax. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele si cearsafurile se schimba zilnic.
King Room Royal Suite are o suprafata de 120 mp, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, internet gratuit, aer conditionat, minibar, seif. Capacitate cazare max. 2+1 pax. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele si cearsafurile se schimba zilnic. Minibarul se improspateaza in fiecare zi.
VIP services pentru cei cazati in suite, junior royal suite si king royal suite, vedere spre piscine, serviciu pentru preparare ceai/cafea, halat de baie si papuci, foisor privat pe plaja (se poate utilize gratuit 1 data/sejur), room service gratuit, bowling (gratuit 1 joc/zi), prioritate pentru restaurantele a`la carte.
Facilitati hotel(gratuit): Cocktail de bun venit, sauna, baie turceasca, fitness, tuns+spalat, internet cafe, internet in lobby, spectacole. Mini club pentu copii intre 4 si 7 ani, Jokers Club pentru copii intre 8 si 12 ani si club pentru adolescenti intre 13 si 16 ani.
Cu plata: doctor, spalatorie/curatatorie, baby sitting (intre orele 09. 00 - 24. 00, pentru copii mai mari de 1 an, se face cerere cu 24 ore inainte), coafor, centrul de infrumusetare, sali de conferinta, nocturna la tenis, la minifotbal si la baschet, curatatorie, telefon, fax, internetul in camere.
Plaja si piscine: Plaja privata cu nisip, lunga de 215m. Sezlongurile, hamacuri, umbrelele si prosoapele de pe plaja si de la piscina sunt fara plata.
Piscina in aer liber cu Jacuzzi (1938mp, adancime 1.45m - 2.05m), piscina pentru copii (239mp cu 3 tobogane, adancime 32cm), piscine cu tobogane pentru adulti (75mp, 4+2 tobogane, adancime 1.25m), piscine interioara cu jacuzzi incalzit (180mp, adancime 1.45m - 2.05m).
Sporturi(gratuit): squash, lectii de tenis in grup gratuite 30minute, cataraman, wind surf (cu licenta), canoe, scufundare de proba in piscine, volei de plaja, basket, tenis (8 terenuri), dart electronic, pista de alergare, aerobic, squash, billiard (8 mese), tenis de masa, play station.
Cu plata: lectiile de tenis individuale si nocturna, mini fotbal, nocturna pentru terenul de baschet, scoala de navigare, scufundarile, sporturile de apa motorizate, bowling (6 piste), ciclism,.
Activitati: Activitati pe timpul zilei: aquagym, jogging (pista de 500 m), tir, ciclism, curs de dans, aerobic.
Activitati pe timpul serii sunt musica live, spectacole, seri turcesti, concursuri, karaoke, discoteca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie