Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON ZEUGMA RELAXURY

   Belek Tourism Centre Ileribasi Mevkii Antalya, 07533 Belek, Turkey, Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1877 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.10.2024 - 17.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Papillon Zeugma este situat in Belek, pe plaja privata, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului Antalya.
Cazare: Hotelul are un numar total de 338 camere. Sunt 299 de camere in cladirea principala si 39 de apartamente in gradina hotelului. Cladirea principala dispune de 8 etaje iar apartamentele din gradina hotelului sunt dispuse pe 2 etaje. Camere: 219 standard rooms ( 35 m2 , 2 + 2 pax , bedroom and bathroom ) , which can be sea or land views , A / C that works as climatic conditions , direct telephone, mini bar ( stocked daily with soft , ce pot fi cu vedere la mare sau cu vedere la uscat, A / C ce functioneaza conform conditiilor climaterice, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica si balcon; 39 Family Rooms type apartment ( 55 m2 , max . 4 pax . Bedroom, living room and bathroom ), A / C ce functioneaza conform conditiilor climaterice, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, o baie, TV satelit, canale de muzica si balcon; 40 family duplex rooms (70 m2 , max . 4 pax , a bedroom, a living room, two bathrooms ) , A / C ce functioneaza conform conditiilor climaterice, telefon direct, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), seif, halat si papuci de baie la sosire, TV satelit, canale de muzica si balcon.
In 2011 s-au renovat toate camerele (au fost schimbate mobilierul, paturile, televizorele si s-a pus aer conditionat individual).
Facilitati: Restaurantul principal pentru bufet deschis, restaurante a la Carte Olive Garden (specific Mediterenean), Mexican (specific Mexican), Chinese (specific chinezesc) ,Turkish (specific turcesc), baruri in diverse locatii din cadrul complexului. Cu plata sunt: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, internet cafe si jocurile computerizate, coafor, magazine, rent a car.
Plaja si piscine: Hotelul are plaja privata cu nisip; sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele de plaja sunt gratuite. Piscina exterioara si interioara pentru adulti si pentru copii, tobogane.
Sporturi si activitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, teren de tenis, nocturna, echipamente, baschet, volei, volei pe plaja, tenis de masa, biliard, sporturi nautice nemotorizate sunt gratuite. Masajul, centrul de frumusete, toate sporturile nautice motorizate, bowling, toate sunt cu plata. Programe de animatie in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara si muzica live de trei ori pe saptamana. Mini club pentru copii 04 - 12 ani si Junior club pentru cei cu varsta intre 13 si 16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie