Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA HOTEL

   Ahmet Tokus Bulvari No 30, 07401 Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Acest hotel este la 1 minut pe jos față de plajă. Panorama Hotel - All Inclusive are o locație privată pe malul mării în Alanya. Acest hotel de 4 stele oferă o zonă de plajă privată, cu umbrele de soare și șezlonguri gratuite, și o terasă pe acoperiș, cu vedere la Marea Mediterană. De asemenea, hotelul are o piscină mare, un centru de fitness şi un teren de tenis.
Camerele Hotelului Panorama au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. Sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile private au uscător de păr.
Restaurantul hotelului serveşte mese în stil bufet, cu fructe proaspete şi produse de patiserie. La barul hotelului, oaspeţii pot savura cocktailuri şi pot admira vederea panoramică la mare.
Hotelul Panorama este situat la 400 de metri de centrul istoric al oraşului Alanya. Aeroportul Antalya se află la 125 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie