Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA OCEANA RESORT

de la
1897 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Paloma Oceana Resort este situat direct pe plaja de nisip din Kumkoy, la doar 5 km de centrul statiunii Side, cu o viata de noapte activa, magazinele, barurile si restaurantele aflandu-se la doar 500 m distanta, statia de autobuze la 100 m pentru a va duce la Side. Aeroportul din Antalya este la 65 de kilometri distanta, sunt 8 km pana in Manavgat si 70 km pana in orasul Antalya.
Este situat direct pe coasta mediteraneana, aflandu-se intr-o zona linistita si ofera o experienta relaxanta cu servicii de prima clasa. Este ideal pentru familii cu copii de toate varstele. Hotelul este inconjurat de gradini amenajate si este o destinatie placuta si revizitata de oaspeti inca de la deschiderea din anul 1992.
Cazare: In cele doua cladiri principale cu aer conditionat centralizat si in cladiri tip bungalou cu aer conditionat individual. Toate camerele au pardoseli ceramice, cabina de dus, seif, TV prin satelit, telefon, minibar, WC, uscator de par, balcon.
168 camere standard (Bungalow): o camera de min.2 max.3 persoane, canapea extensibila;
48 family room: Min.2 max.4 persoane, 2 dormitoare;
18 family suite: Min.2 max.4 persoane, o canapea extensibila, 1 dormitoar - 1 camera de zi;
146+58 camere standard (cladirea principala) cu vedere la gradina sau la mare: o camera de min.2 max.3 persoane, canapea extensibila;
12 terrace deluxe (cu vedere la mare): o camera de min. si max. 2 persoane, canapea extensibila;
8 family suite (cladirea principala): Min.2 max.4 persoane, o canapea extensibila, 1 dormitor - 1 camera de zi;
14 lake villa: Min.2 max.5 persoane, o canapea extensibila, 2 dormitoare - 1 camera de zi.
Facilitati: Restaurante A`la Carte: Far East/Sushi, Barbeque, German, International, Egean Fish, Ottoman Turkish, Sports Bar & Restaurant.
Baruri: Piano, Sports, Pool Bar, Sunset Beach Bar, Villa Bar, Disco Bar, Vitamin Bar.
Plaja si piscine: Piscina principala: 1200 m3 - 125 cm + 240 cm adancime. Piscina cu tobogane: 450 m3 - 120 cm + 160 cm adancime. Piscina pentru copii (separata): 25 m3 - 40 cm adancime. Piscina interioara (incalzita): 40 m3 - 155 cm adancime. 5 tobogane (unul pentru adulti si unul cu 4 benzi)
Plaja: Hotelul are propria plaja de nisip.
Sporturi
Gratuit: terenuri de tenis, baschet, volei pe plaja, tenis de masa, boccia, tir cu arcul, sala de gimnastica, aerobic, step, stretching, sauna, sala de gimnastica si hammam.
Cu taxa: proiectoare pentru terenuri de tenis, rachete de tenis si mingi, masaj. Sporturi acvatice.
Activitati
Gratuit: darts, jocuri de carti, sah, table, acces la internet wireless in zona de lobby, disco, TV si sala de jocuri. Zilnic divertisment si spectacole de seara. Muzica live, biliard, sala de jocuri cu internet. Mini Club (4-12 ani), Junior Club (13-16 ani / doar in iulie si august) (disco, Playstation, Wii jocuri), pentru copii pachet de bun venit, divertisment pentru copii, Mini Disco, mini-golf, jocuri camera, teren de joaca pentru copii, bufet pentru copii, numarul de locuri pentru copii in restaurant, baby sitting (la cerere, cu taxa), WLAN la zona de receptie gratuit, serviciu de medic si asistenta medicala cu taxa, spalatorie cu taxa, serviciu in camera cu taxa, coafor cu taxa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.