Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT

de la
990 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.10.2024 - 08.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel se află pe malul mării, pe o mică peninsulă mediteraneană, cu un golf privat şi o plajă cu nisip. Hotelul are o piscină mare în aer liber, 3 tobogane de apă, un centru spa şi o sală de sport.
Hotelul Incekum Beach Resort & Spa oferă camere luminoase, cu aer condiţionat şi balcon. Toate camerele au vedere la grădină. Unele camere au şi vedere la mare şi piscină.
Hotelul Incekum serveşte preparate clasice din bucătăria turcească şi europeană, cu opţiuni à la carte şi tip bufet. Puteţi lua masa înăuntru sau în aer liber, cu vedere la piscină şi Marea Mediterană. Barul de lângă piscină şi plajă, barul din hol, snack barul şi barul cu vitamine oferă băuturi şi gustări.
În timpul zilei puteţi juca minigolf, tenis sau volei pe plajă. Centrul spa şi de wellness include o baie turcească şi o saună pentru relaxare. De asemenea, puteţi beneficia de o gamă largă de masaje şi de facilităţi pentru îngrijirea pielii şi a corpului.
Castelul din Alanya şi peştera Damlataş sunt la 30 km de hotel. Aeroportul din Antalya este la 100 km.

Website hotel: http://ozhotels.com.tr/incekum/?language=en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.