Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MICHELL HOTEL

de la
696 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 06.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Michell Spa este situat la 120 km de aeroportul Antalya, la 5 km de orasul Alanya, la 400 m peste drum de plaja proprie, acces prin pasaj subteran.
Facilitati camere: Construit in anul 2014 cu o suprafata totala - 9 000 m2, hotelul are o cladire principala cu 8 nivele (90% dintre camere cu vedere la mare):
192 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 28-30 m2);
8 suite room cu doua camere (living, dormitor cu usa, max. 4 pers., 56 m2).
Dotari camere: dus, feohn, halat si papuci, aer conditionat individual, televizor, telefon, ceainic electric (set de ceai si cafea), minibar (apa, bauturi racoritoare, bere - se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala - gresie, balcon, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana, room service (24 ore, contra cost), internet WiFi (contra cost).
Facilitati hotel: Restaurantul principal serveşte mâncăruri internaţionale în stil bufet. Există un restaurant à la carte care serveşte preparate din bucătăria europeană. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie nonstop o varietate de băuturi alcoolice şi fără alcool locale sau de import. Alte facilitati: 2 restaurante a la carte (european si mediteranean - cu rezervare, o masa/1 restaurant/sejur de 7 nopti, gratuit), 5 baruri, 3 piscine exterioare, cabinet medical, centru SPA, centru thalasso, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 2 sali de conferinte (40-60 pers.). Pentru relaxare, gratuit: baie turceasca, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, teren de tenis cu suprafata dura, baschet, mini-fotbal, tenis de masa, darts, program de animatie, muzica live (3 zile/saptamana), internet WiFi (pe tot spatiul hotelului), parcare. Contra cost: masaj, biliard, nocturna terenului de tenis, inchirierea echipamentului de tenis, sporturi nautice. Plaja: proprie, nisip/pietris, in unele locuri si pietre mai mari. Ponton. Bar la plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - garantie.

Website hotel: http://www.michellhotel.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.