Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERVE SUN HOTEL & SPA

   Yali Mah Suleyman Demirel Bulv 1147 Sk No308, 07330 Side, Turkey, Side, Vezi locatia pe harta

de la
1253 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 02.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Unitatea de cazare Merve Sun Hotel & SPA este situată în Regiunea Side, la 2 km de centrul orașului. Proprietatea oferă acces WiFi gratuit în întreaga incintă şi are o zonă de plajă privată şi o piscină în aer liber, prevăzută cu tobogan.
Merve Sun Hotel & SPA pune la dispoziţie camere spațioase, dotate cu aer condiționat şi TV prin satelit. Toate camerele au zonă de relaxare şi un balcon cu vedere la zona înconjurătoare.
Restaurantul à la carte al hotelului servește mâncăruri locale într-o atmosferă tradițională, iar barul oferă diverse băuturi răcoritoare.
Hotelul are un loc de joacă pentru copii şi 2 zone de piscină, amenajate cu șezlonguri și umbrele. Proprietatea oferă masaje terapeutice şi pune la dispoziţie un hamam şi o saună, ambele fiind accesibile gratuit.
La doar 500 de metri de proprietate există o plajă de nisip, iar hotelul oferă serviciu gratuit de transfer de la/la aceasta. De asemenea, Hotelul Merve Sun oferă serviciu de transfer de la/la Aeroportul Antalya, situat la o distanţă de 53 km. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie