Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARITIM HOTEL SARAY REGENCY

   Titreyengol Mevkii Antalya, 07330 Side, Turcia, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
652 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Maritim Saray Regency este localizat la 5 km distanta de orasul Side si la 65 km fata de aeroportul din Antalya.
Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: minibar, TV telefon, aer conditionat, seif, parchet, baie cu cabina de dus, balcon.
Facilitati: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, mexican, turcesc), patiserie, 5 baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti, 3 tobogane, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, volei pe plaja, aerobic, tenis de masa, sala de fitness sauna, baie turceasca.
Servicii cu plata: seif, telefon, fax, toate bauturile din import si cele imbuteliate, internet wi-fi, sporturi de apa, masaj, diverse tratamente.
Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), piscina interioara si exterioara pentru copii.
Plaja: Hotelul se afla la aproximativ 150 m fata de plaja. Sezlongurile si umbrelele la plaja sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie