Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LYRA RESORT & SPA


Descriere

LOCALIZARE: pe plajă privată (250m). Centru Antalya 90 km, aeroportul Antalya 75 km, 15 km Side, Manavgat 10 km. Hotelul este situat pe 30.000 m2, constând dintr-un total de 399 de camere, 948 paturi, o clădire principală cu 5 etaje (286 camere cu 667 de paturi) si 17 vile cu doua etaje (113 camere 281 paturi)
Dotari camere standard: Aer condiționat central în clădirea principală, aer conditionat centralizat în camere Club, de asemenea de Mini baruri in camere standard, seif electronic, TV prin satelit, LCD sau TV LED, linie directă, uscător de păr, principalele etaje imobil laminate, camere Club etaje, faianta, scaune la balcon.
399 de camere, care sunt decorate modern, 948, Volume pat. Camere standard 201 clădirea principală, 58 de cluburi, 3 camere standard cu handicap. Camere pentru Familii
82 clădirea principală, 55 camere de familie clubului. Centru de sănătate: Camere cu ușă mare și baie special special amenajata. Clădirea principală Cameră de familie:
Camerele de familie sunt separate cu uși rabatabile. Camera copil cu două paturi și cameră un adult, dulap, baie cu cadă de baie, televizor LED. În camera de adult este o canapea de anche prezent, care poate fi folosit ca un pat. Clădirea principală standard de camera: Vedere la mare și Land, dulap, baie cu cadă, TV LED. Club Cameră de familie: Are 2 camere separate; Camera copil cu 2 paturi (unele sunt paturi supraetajate), precum și o cameră un adult, dulap, baie cu cadă de baie, televizor LED.
Club Cameră standard: Vedere la grădină, dulap, baie cu cadă, TV LED. Pavilion: LCD TV, DVD player, Aqua ventilator, minibar, coș cu fructe și vin, serviciu de majordom Speciale (Numai hirable pe cameră)
SERVICII HOTEL: Gratuit: 2 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, o piscină interioară, o piscină interioară pentru copii, Baie de aburi, sauna, baie de aburi, fitness, un teren de volei plaja, baschet, mini fotbal (50 * 25 m, gazon natural), masă tenis, 1 teren de tenis (de zi), tir cu arcul, Dart, Boccia? Sah, table, aerobic, gimnastica, aerobic de apa, Step, stretching, jocuri Beach, Ball Apa, Animatie, echipamente de tenis (rachete și fundașii-, cu depozit), Cinema, Disco, Umbrella, Sunbed, Saltele, prosoape de plaja, conexiune la Internet Lobby , căruciori de copil (depozit), Pat pentru Telefon (depozit), alpinism perete, Pier, Shopping Centre service, paramedical serviciu (la anumite ore)
AQUA PARK: Utilizarea parcului acvatic depinde de condițiile meteorologice. Există 6 tobogane pe care se va asigura că ambele, copii adulți bucura de timpul de neuitat în parcul nostru aqua. Facilități contra cost: Import și de lux băuturile nu sunt incluse în concept. Centru comercial, Masaj, Peeling, Seif, telefon, fax, Xerox, doctor (la anumite ore, cu taxa), Lampi pentru teren de tenis, biliard, Spălătorie, Internet Cafe, jocuri video, Pinball copii, sporturi acvatice motorizate, scoala de scufundari, room service 24 de ore (numai pentru produse alimentare și băuturi), trambulină și Fair-sol (fair-sol cu taxa), casa de conductă de apă (între 11:00 - 00:00), Pavilion (numai hirable pe cameră).

Website hotel: http://www.lyrahotel.com/lyra-hotel/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.